KDV in Utrecht

KDV in Utrecht?

Contact opnemen

Bent u al een lange tijd op zoek naar het juiste KDV in Utrecht? Het is niet altijd even gemakkelijk om de juiste plek te vinden. U wilt uw kind wel achterlaten op een plek waar u een fijn gevoel bij heeft. Een plek waar uw zoon of dochter zich thuis voelt en ├ęcht zichzelf kan zijn. Een KDV in Utrecht is ideaal voor werkende ouders. Kinderdagverblijf Het Kevertje bestaat sinds 1989 en heeft veel ervaring. We hebben twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. In de babygroep is de leeftijdscategorie van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep is de leeftijd 2 tot 4 jaar. Het Kevertje ligt erg centraal gelegen, dus als u een KDV in Utrecht zoekt, hoeft u niet verder te zoeken.

KDV in Utrecht voor uw zoon of dochter?

Kinderdagverblijf Het Kevertje is kleinschalig en zal dit altijd blijven. Hierdoor verloopt de communicatie soepel en kennen we de ouders goed. Andersom natuurlijk ook: de ouders kennen alle medewerkers. We vinden het erg belangrijk dat er een fijne communicatie is en dat het soepel verloopt. Elke groep heeft bij ons een eigen slaap- en groepsruimte. De kinderen kunnen daarnaast ook heerlijk buitenspelen in onze buitenruimte. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Extra dagen afnemen is mogelijk;
  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Deskundigheid en continu├»teit van personeel.

Betrouwbaar KDV in Utrecht

Bij ons kunt erop vertrouwen dat er goed op uw kind wordt gepast. Het is dan ook onze doelstelling om uw kind de beste opvang te bieden. Bij een KDV in Utrecht wilt u daar zeker van zijn.
We plannen dan vaak overleg met alle ouders, om zo alles te bespreken. Daarnaast werken we altijd met vast personeel, die minimaal 3 dagen per week werken bij Het Kevertje. Bij ons KDV in Utrecht is altijd leiding van een deskundig pedagoog. Een professionele werkwijze, waarbij altijd rekening wordt gehouden met uw manier van opvoeding.

Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Wilt u ons KDV in Utrecht bekijken? Vraag dan vandaag nog een kennismakingsgesprek aan. U kunt zich direct inschrijven, maar het is tevens een optie om eerst bij ons langs te komen voor een kennismakingsgesprek. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door even te bellen naar 030 233 28 23. Wij helpen u graag verder.