Op zoek naar een peuterspeelzaal in Utrecht West?

Op zoek naar een peuterspeelzaal in Utrecht West?

Contact opnemen

Heeft u kinderopvang voor uw kind nodig en bent u woonachtig in de omgeving van Utrecht? Dan zit u goed bij Kinderopvang Het Kevertje! Wij zijn een kleinschalig en goedkope kinderopvang gevestigd in Utrecht. Het vinden van een dagverblijf waar u uw kind met een gerust hart achter kunt laten kan moeilijk zijn. Een kinderopvang moet een prettige en veilige omgeving zijn waar uw kind zich op zijn gemak kan voelen. Wij bestaan al sinds 1989 en weten als geen ander hoe we uw kind thuis moeten laten voelen. Doordat we de kinderen opsplitsen in twee groepen (een babygroep van kinderen tot 2 jaar oud en een peutergroep van kinderen tot 4 jaar oud) komen de kinderen in aanraking met leeftijdsgenootjes. Dit is tevens bevorderend voor hun sociale ontwikkeling.

Meer weten over onze kinderopvang in Utrecht? Of wilt u graag eens langskomen om onze locatie te bezichtigen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Ons telefoonnummer is 030 233 28 23.

Een kleinschalige en goedkope kinderopvang te Utrecht

Het Kevertje is een goedkope kinderopvang in Utrecht die bewust kiest voor kleinschaligheid. Door een prettige en persoonlijke omgeving te bieden zullen kinderen zich sneller thuis voelen. Het kleinschalige karakter heeft als bijkomend voordeel dat het contact met ouders een stuk beter is. Het Kevertje beschikt over een binnen- en buitenruimte, alsmede slaap- en groepsruimtes voor beide groepen. Verder staat onze kinderopvang voor het volgende:

  • Scherpe tarieven;
  • Een vertrouwde omgeving;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Een dag indeling;
  • Kleinschalige opvang;
  • Ervaren medewerkers;
  • Per direct plaatsingsmogelijkheden;

Een kinderopvang voor iedereen in omgeving Utrecht

Als goedkope kinderopvang is Het Kevertje er voor iedereen in Utrecht, of u nu in Utrecht-west of Utrecht-oost woont, of in Tolsteeg, Rivierenwijk, Dichterswijk, Hooch Boulandt, Hoograven of Lunetten? Wij zijn centraal gelegen en daardoor goed bereikbaar voor iedereen in de omgeving van Utrecht. Onze medewerkers zijn deskundig en ervaren. Om continuïteit te verzekeren werken we met een vast team. Zij kunnen indien gewenst rekening houden met uw opvoedmethodes en gaan daarover graag met u in overleg.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Een goedkope kinderopvang in Utrecht gezocht? Het Kevertje vangt uw kind graag op! Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 233 28 23 of middels het contactformulier op de website. U kunt uw kind ook direct online aanmelden.