Het team

Deskundigheid en continuïteit van het personeel zijn de belangrijkste uitgangspunten in het personeelsbeleid. Het Kevertje is daarin geslaagd. Er is nauwelijks verloop in personeel en de onderlinge sfeer is goed.

De leiding van het Kevertje is in handen van een pedagoge.

Bij ziekte of afwezigheid van een pedagogisch medewerkster gaat zij zelf aan de slag op de groep; geen vreemde invalkrachten dus, maar een vertrouwd gezicht. Hiermee wordt het gevoel van geborgenheid, de rust en regelmaat voor de kinderen gewaarborgd.

Het Kevertje beschikt over pedagogische medewerkers

De pedagogisch medewerkers werken minimaal 24 uur per week; zowel op de babygroep als op de peutergroep werken 2 vaste leidsters.

Iedereen op het kinderdagverblijf is in het bezit van een “verklaring omtrent gedrag”. Alle groepsleidsters en de directrice, zijn bovendien in het bezit van een geldig EHBO en reanimatie- diploma. Tevens zijn twee groepsleidsters, evenals de directrice, gediplomeerd bedrijfshulpverlener.

VACATURE: pedagogisch(beleids)medewerker vanaf januari 2019

Inschrijven Bel ons voor meer informatie

Recensies Kinderopvang.org

9 / 10

De kleinschaligheid en het persoonlijke prettige contact zijn, naast de kwaliteit en continuïteit van het personeel, echt een groot pluspunt van het Kevertje.
Ook is het Kevertje erg flexibel (losse halve/ hele dagen) en kun je altijd met vragen rechtstreeks bij de leidinggevende terecht.

9 / 10

Super fijne kinderopvang. Kleinschalig en persoonlijk. Vaste leidsters op de groepen en dat zorgt voor een prettige en vertrouwde sfeer. Onze kinderen gaan er altijd heel graag naar toe. Ligt direct naast station Vaartsche Rijn dus ook handig om direct op de trein te stappen. De buitenruimte is niet heel groot, dat is wel jammer (maar begrijpelijk midden in de stad).

9 / 10

De kleinschaligheid is fijn voor de kinderen. Er is een kleine groep leidsters, dus allemaal bekend, ook de invallers zijn bekend.
De ruimte is overzichtelijk voor kleine kinderen en het dagprogramma is gevarieerd, maar wel duidelijk.

9 / 10

Het Kevertje is een kinderdagverblijf dat ik zeker kan aanraden. Kenmerk van dit KDV is kleinschaligheid. Dit maakt dat de leidsters alle kinderen en ouders goed kennen en andersom. De contacten zijn persoonlijk, de sfeer prettig en de zorg voor de kinderen uitstekend.

9 / 10

– Prettige sfeer
– Leuke leidsters
– Kleinschalig
– Mooie locatie

10 / 10

Het Kevertje is een kleinschalig Kdv, waardoor elk kind de aandacht krijgt die het verdient. De leidsters zijn goede professionals en zijn erg belangstellend. Er word veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van een kind en daarbij wordt het kind zijn niet vergeten.