Een kleinschalige peuterspeelzaal in Utrecht Oost gezocht?

Contact opnemen

U zoekt een peuterspeelzaal in Utrecht Oost? Het Kevertje heet u en uw kind van harte welkom! Als kinderdagverblijf gevestigd in het midden van Utrecht bieden wij opvang van kinderen aan voor ouders die daar een dagje (of meerdere dagen) behoefte aan hebben. Onze peuterspeelzaal is dichtbij Utrecht Oost gelegen en goed bereikbaar. Graag vangen we uw kinderen op in ons prettige en veilige kinderdagverblijf. Daarbij werken we met twee groepen, zodat uw kinderen in contact komen met leeftijdsgenootjes. De groepen bestaan uit de baby groep (10 maanden tot 2 jaar) en de peutergroep (2 tot 4 jaar oud).

Volledige opvang in een vertrouwde omgeving

Voor een kleinschalige peuterspeelzaal nabij Utrecht Oost bent u bij het Kevertje aan het juiste adres. Wij willen deze kleinschaligheid bewust zo behouden, zodat we kinderen een prettige en persoonlijke omgeving kunnen aanbieden om te verblijven. Dat zorgt ervoor dat zij zich sneller thuis zullen voelen. Daarnaast betekent een kleinere groep ook makkelijk contact met u als ouder. Wat betreft voorzieningen hebben we de beschikking over een binnen- en buitenspeelplaats, alsmede slaap- en groepsruimtes voor de twee groepen kinderen.

  • Een vertrouwde omgeving;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Een dag indeling;
  • Kleinschalige opvang;
  • Ervaren medewerkers;

Een peuterspeelzaal in de buurt van Utrecht Oost

Als peuterspeelzaal vlakbij Utrecht Oost bieden we opvang aan voor iedereen uit de stad Utrecht. Woont u in Utrecht-west, Utrecht-oost, Tolsteeg, Rivierenwijk, Dichterswijk, Hooch Boulandt, Hoograven of Lunetten? Dan heten we u graag welkom. We werken met een vast team, dat onder leiding staat van een deskundig pedagoog. Indien gewenst kunnen we met u in overleg treden om onze zorg af te stemmen op uw wijze van opvoeden.

Ja, ik ben op zoek naar een peuterspeelzaal nabij Utrecht Oost!

Wilt u meer weten over wat Het Kevertje als peuterspeelzaal nabij Utrecht Oost voor u kan betekenen? Of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek! Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 030 233 28 23 en het contactformulier.

Neem contact op