Peutergroep

Peutergroep

De peutergroep bestaat uit maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar en wordt begeleid door 2 gediplomeerde pedagogisch werkers.

Omdat het belangrijk is dat de kinderen zich zelfstandig kunnen bewegen is er een podium gemaakt. De kinderen kunnen er op stappen en vervolgens zelf op een stoel aan tafel gaan zitten. Er is bewust gekozen de ruimte aan te passen aan de kinderen.

De groepsruimte is uitnodigend, veilig en licht en de kinderen kunnen naar buiten kijken: naar de boten en de treinen. De kinderen worden betrokken bij de dagelijkse dingen. Als ze willen mogen ze de was mee opvouwen of de vaat afdrogen.

Vaste dagindeling bij onze peutergroep

Er is een vaste dagindeling die de kinderen structuur biedt. Naast de verzorgingsmomenten zijn o.m. 20 minuten engels met Bobbie, voorlezen, zingen, dansen en buitenspelen vaste onderdelen van de dag.

Voor alle kinderen is er een vast eigen bedje op een eigen peuterslaapkamer. De kinderen hebben eigen beddengoed en een eigen slaapzak. Een pedagogisch werker zit bij de kinderen en er is bovendien cameratoezicht!

Inschrijven Bel ons voor meer informatie

Recensies Kinderopvang.org

9 / 10

De kleinschaligheid en het persoonlijke prettige contact zijn, naast de kwaliteit en continuïteit van het personeel, echt een groot pluspunt van het Kevertje.
Ook is het Kevertje erg flexibel (losse halve/ hele dagen) en kun je altijd met vragen rechtstreeks bij de leidinggevende terecht.

9 / 10

Super fijne kinderopvang. Kleinschalig en persoonlijk. Vaste leidsters op de groepen en dat zorgt voor een prettige en vertrouwde sfeer. Onze kinderen gaan er altijd heel graag naar toe. Ligt direct naast station Vaartsche Rijn dus ook handig om direct op de trein te stappen. De buitenruimte is niet heel groot, dat is wel jammer (maar begrijpelijk midden in de stad).

9 / 10

De kleinschaligheid is fijn voor de kinderen. Er is een kleine groep leidsters, dus allemaal bekend, ook de invallers zijn bekend.
De ruimte is overzichtelijk voor kleine kinderen en het dagprogramma is gevarieerd, maar wel duidelijk.

9 / 10

Het Kevertje is een kinderdagverblijf dat ik zeker kan aanraden. Kenmerk van dit KDV is kleinschaligheid. Dit maakt dat de leidsters alle kinderen en ouders goed kennen en andersom. De contacten zijn persoonlijk, de sfeer prettig en de zorg voor de kinderen uitstekend.

9 / 10

– Prettige sfeer
– Leuke leidsters
– Kleinschalig
– Mooie locatie

10 / 10

Het Kevertje is een kleinschalig Kdv, waardoor elk kind de aandacht krijgt die het verdient. De leidsters zijn goede professionals en zijn erg belangstellend. Er word veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van een kind en daarbij wordt het kind zijn niet vergeten.