Kinderdagverblijf Hoograven

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf in Hoograven? Wij begrijpen goed dat u een fijne plek wilt voor uw zoon of dochter. Daarnaast wilt u dat uw kind zich prettig voelt, een goed thuisgevoel heeft en altijd zichzelf kan zijn. Een kinderdagverblijf in Hoograven is perfect voor werkende ouders. Kinderdagverblijf Het Kevertje bestaat sinds 1989. We hebben twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. De babygroep heeft kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep is de leeftijd 2 tot 4 jaar. Het Kevertje ligt erg centraal, dus als u een kinderdagverblijf nabij Hoograven zoekt bent u aan het goede adres bij ons.

Kinderdagverblijf in Hoograven voor uw kind?

We kiezen ervoor om kleinschalig te zijn en te blijven. Hierdoor kennen alle ouders en kinderen de medewerkers goed, en uiteraard ook andersom. Er heerst een goede sfeer, waardoor iedereen zich al snel bij ons thuis voelt. De communicatie verloopt soepel en de communicatielijnen zijn kort, want dit vinden we belangrijk. Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. De kinderen kunnen ook heerlijk buitenspelen in onze buitenruimte. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Volledige opvang en verzorging;
  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Deskundigheid en continu├»teit van personeel;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk.

Betrouwbaar kinderdagverblijf in Hoograven

Het is wel zo fijn als u weet dat er goed voor uw kind wordt gezorgd op de momenten dat u aan het werk bent. Het is onze doelstelling om uw kind de beste opvang te bieden in ons kinderdagverblijf in Hoograven. Om deze doelstelling te halen plannen we vaak overleg met alle ouders. Wat ook helpt is dat we altijd werken met vast personeel, die minimaal 3 dagen per week werken bij Het Kevertje. Bij Het Kevertje hebben we altijd de deskundige leiding van een pedagoog. Daarnaast willen we dat onze kinderopvang goed past op uw manier van opvoeden. Daarom stemmen we altijd alles met u af.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op!

Wilt u ons kinderdagverblijf in Hoograven bekijken? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en naar Het Kevertje? U kunt zich direct inschrijven, maar u kunt ook eerst bij ons langskomen voor een kennismakingsgesprek. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door even te bellen naar 030 233 28 23. Wij helpen u graag.

Neem contact op