Babygroep

Babygroep

De babygroep van het Kevertje bestaat uit maximaal 9 kinderen in de leeftijd van 0 – 2 jaar. De kinderen worden begeleid door 2 gediplomeerde pedagogisch werkers.
Er is bewust gekozen voor een horizontale groep ten behoeve van de rust van onze allerkleinsten.
Op de babygroep sluiten wij aan bij het ritme van het kind. Tijdens de intake met de ouders wordt besproken hoe de dag van hun baby er uit ziet en wat de wensen van de ouders zijn t.a.v. voeding (borstvoeding of kunstvoeding) en andere gewoontes.

Onze Babygroep in Utrecht

Omdat de babygroep op de eerste verdieping gevestigd is zijn zowel de groeps- als de slaapruimte voorzien van een camera. De eerste verdieping kent maar liefs 3 directe uitgangen met buiten en tevens is er een rechtstreekse lijn met de brandweer. Veiligheid staat voorop.

marie_001olivier

Inschrijven Bel ons voor meer informatie

Recensies Kinderopvang.org

9 / 10

De kleinschaligheid en het persoonlijke prettige contact zijn, naast de kwaliteit en continuïteit van het personeel, echt een groot pluspunt van het Kevertje.
Ook is het Kevertje erg flexibel (losse halve/ hele dagen) en kun je altijd met vragen rechtstreeks bij de leidinggevende terecht.

9 / 10

Super fijne kinderopvang. Kleinschalig en persoonlijk. Vaste leidsters op de groepen en dat zorgt voor een prettige en vertrouwde sfeer. Onze kinderen gaan er altijd heel graag naar toe. Ligt direct naast station Vaartsche Rijn dus ook handig om direct op de trein te stappen. De buitenruimte is niet heel groot, dat is wel jammer (maar begrijpelijk midden in de stad).

9 / 10

De kleinschaligheid is fijn voor de kinderen. Er is een kleine groep leidsters, dus allemaal bekend, ook de invallers zijn bekend.
De ruimte is overzichtelijk voor kleine kinderen en het dagprogramma is gevarieerd, maar wel duidelijk.

9 / 10

Het Kevertje is een kinderdagverblijf dat ik zeker kan aanraden. Kenmerk van dit KDV is kleinschaligheid. Dit maakt dat de leidsters alle kinderen en ouders goed kennen en andersom. De contacten zijn persoonlijk, de sfeer prettig en de zorg voor de kinderen uitstekend.

9 / 10

– Prettige sfeer
– Leuke leidsters
– Kleinschalig
– Mooie locatie

10 / 10

Het Kevertje is een kleinschalig Kdv, waardoor elk kind de aandacht krijgt die het verdient. De leidsters zijn goede professionals en zijn erg belangstellend. Er word veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van een kind en daarbij wordt het kind zijn niet vergeten.