Een peuterspeelzaal in Utrecht gezocht?

Een peuterspeelplaats in Utrecht gezocht?

Zoekt u een peuterspeelzaal in Utrecht of omgeving? Maak dan kennis met Het Kevertje! Wij zijn een kinderdagverblijf gelegen in het centrum van Utrecht. Als werkende ouder wilt u natuurlijk uw kind onderbrengen op een prettige en veilige plaats. Die plek vindt u bij ons.

Onze peuterspeelzaal in Utrecht bestaat al sinds 1989. Wij weten hoe we uw kind thuis moeten laten voelen. De sfeer voelt prettig en huiselijk aan. Wij zijn een betrouwbare en betrouwbare kinderopvang in Utrecht.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze kinderopvang? Dat begrijpen wij volkomen. U mag gerust contact met ons opnemen, dan leggen we onze werkwijze uit en beantwoorden we al uw vragen. Direct inschrijven voor onze peuterspeelplaats in Utrecht is uiteraard ook mogelijk.

Fijn spelen met leeftijdsgenootjes

De kinderen in ons kinderdagverblijf worden opgesplitst in twee groepen: de babygroep (10 weken tot 2 jaar oud) en de peutergroep (2 tot 4 jaar oud). Uw kinderen zullen dus samen met andere leeftijdsgenootjes verblijven en spelen.

De groepsruimte voor de peuters is veilig ingericht en beschikt over voldoende ramen en dus ook lichtinval. De kinderen mogen meehelpen met de dagelijkse dingen, bijvoorbeeld de was opvouwen en de vaat afdrogen.

Kinderdagverblijf Utrecht
Fijn spelen in onze peuterspeelplaats in Utrecht

Een kleinschalige peuterspeelzaal te Utrecht

Als peuterspeelzaal in Utrecht is kinderdagverblijf Het Kevertje kleinschalig. Dit willen we ook graag zo houden. Wij geven de voorkeur aan een persoonlijke en prettige omgeving, zodat iedereen zich snel thuis kan gaan voelen.

Ook kennen we op deze manier alle ouders erg goed en verloopt communicatie een stuk makkelijker. Ons kinderdagverblijf beschikt over zowel een buiten- als binnenruimte om te spelen. Ook hebben beide groepen elk hun eigen slaap- en groepsruimte.

“Ons kinderdagverblijf is een vertrouwde omgeving voor uw kind”

Een extra dag afnemen is mogelijk

Door te kiezen voor Het Kevertje kiest u voor:

 • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
 • Een pedagogische medewerker is altijd aanwezig;
 • Volledige opvang en verzorging;
 • Een dagindeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
 • Vast personeel, dus geen oproep- of invalkrachten;
 • Gewaarborgde continuïteit;
 • Een kleinschalige en goedkope kinderopvang in Utrecht;
 • Ervaren medewerkers met EHBO diploma;
 • Goede beveiliging: het vierogen principe, meerdere camera’s en een vingerscan aan de deur;
 • Betaalbare kosten: inclusief luiers en voeding;
 • Een extra dag afnemen is mogelijk;
 • Aangesloten bij BOINK (Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang & Peuterspeelzalen);
 • Persoonlijke omgang: de begeleiders kennen de ouders goed.

Een flexibele peuterspeelzaal in Utrecht-oost

Bent u woonachtig in Utrecht-west, Utrecht-oost, Tolsteeg, Rivierenwijk, Dichterswijk, Hooch Boulandt, Hoograven of Lunetten? Als centraal gelegen peuterspeelzaal te Utrecht zijn we goed bereikbaar voor iedereen uit de omgeving Utrecht.

Ons team, dat bestaat uit vaste medewerkers, wordt aangestuurd door een deskundig pedagoog. Wij bieden de zorg die uw kind nodig heeft en houden daarbij ook altijd rekening met uw wijze van opvoeden. Waar nodig gaan we daarover met u in overleg.

Flexibele peuterspeelplaats in Utrecht
DSC_0736

Pedagogisch medewerkers

Sinds kort zijn kinderdagverblijven in Nederland verplicht om pedagogisch medewerkers in dienst te hebben. Wij beschikken dus al over een pedagoog. Ons pedagogische klimaat wordt geprezen in de rapporten van de GGD.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wilt u meer weten over Het Kevertje als peuterspeelzaal te Utrecht? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Of kom eens langs voor een kennismakingsgesprek! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 233 28 23, of door middel van het online contactformulier.

Wat doet Het Kevertje voor de ontwikkeling van mijn kind?

De overheid verplicht dagverblijven en peuterspeelzalen om een kind volg- en stimuleringsplan op te stellen. Het Kevertje heeft gekozen voor Pravoo kindvolgsysteem voor 0-4 jarigen. Daarmee werken we volgens een plan dat oog heeft voor de ontwikkeling van kinderen, samenwerking met het onderwijs, sociale vaardigheden en persoonlijke ontwikkelingssnelheid van uw kind.

Wie verzorgt de opvang van de kinderen?

Het Kevertje werkt met vast personeel, om zo continuïteit te kunnen waarborgen. Onze kinderopvang werkt dus niet met oproep- of invalkrachten. Bij het team is altijd een pedagogische medewerker aanwezig. Zo kunnen we altijd volledige opvang en verzorging aanbieden.

Worden de kinderen in groepen opgedeeld?

De kinderen worden bij Het Kevertje opgesplitst in twee groepen. De babygroep is voor kinderen van 10 weken tot 2 jaar oud en de peutergroep is voor kinderen van 2 jaar tot 4 jaar oud. Hierdoor kunnen uw kinderen altijd met leeftijdsgenootjes samenspelen.

Waarom moet ik voor Het Kevertje kiezen?

Het Kevertje is een kleinschalige kinderopvang en peuterspeelzaal , dat de volledige opvang en verzorging van uw kind kan verzorgen. Met goed opgeleid personeel en een goede beveiliging is uw kind bij ons in goede handen. Daarnaast zijn we ook flexibel en kunt u indien gewenst altijd extra dagen afnemen. Wij zijn aangesloten bij BOINK en zorgen altijd voor een persoonlijke benadering.