Een peuterspeelzaal in Utrecht gezocht?

Zoekt u een peuterspeelzaal in Utrecht of omgeving? Maak kennis met Het Kevertje! Wij zijn een kinderdagverblijf gelegen in het centrum van Utrecht. Als werkende ouder wilt u natuurlijk uw kind onderbrengen op een prettige en veilige plaats. Onze peuterspeelzaal in Utrecht bestaat al sinds 1989. Wij weten hoe we uw kind thuis moeten laten voelen! De kinderen in ons kinderdagverblijf worden opgesplitst in twee groepen, de babygroep (10 weken tot 2 jaar oud) en de peutergroep (2 tot 4 jaar oud). Uw kinderen zullen dus samen met andere leeftijdsgenootjes verblijven.

Een kleinschalige peuterspeelzaal te Utrecht

Als peuterspeelzaal in Utrecht is kinderdagverblijf Het Kevertje kleinschalig. Dit willen we ook graag zo houden. Wij geven de voorkeur aan een persoonlijke en prettige omgeving, zodat iedereen zich snel thuis kan gaan voelen. Ook kennen we op deze manier alle ouders erg goed en verloopt communicatie een stuk makkelijker. Ons kinderdagverblijf beschikt over zowel een buiten- als binnenruimte om te spelen. Ook hebben beide groepen elk hun eigen slaap- en groepsruimte. Door te kiezen voor Het Kevertje kiest u voor:

  • Een vertrouwde omgeving;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Een dag indeling;
  • Kleinschalige opvang;
  • Ervaren medewerkers;

Een peuterspeelzaal voor iedereen in omgeving Utrecht

Bent u woonachtig in Utrecht-west, Utrecht-oost, Tolsteeg, Rivierenwijk, Dichterswijk, Hooch Boulandt, Hoograven of Lunetten? Als centraal gelegen peuterspeelzaal te Utrecht zijn we goed bereikbaar voor iedereen uit de omgeving Utrecht. Ons team, dat bestaat uit vaste medewerkers, wordt aangestuurd door een deskundig pedagoog. Wij bieden de zorg die uw kind nodig heeft en houden daarbij ook altijd rekening met uw wijze van opvoeden. Waar nodig gaan we daarover met u in overleg.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wilt u meer weten over Het Kevertje als peuterspeelzaal te Utrecht? Neem dan gerust vrijblijvend contact op, of kom eens langs voor een kennismakingsgesprek! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 233 28 23, of door middel van het online contactformulier.

Stel hieronder je vraag!