Op zoek naar een peuterspeelzaal in Utrecht West?

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een peuterspeelzaal in Utrecht West of omgeving? Dan bent u bij Het Kevertje aan het juiste adres! Wij zijn kinderdagverblijf in het centrum van Utrecht. Ouders met een baan zullen zo nu en dan opvang voor hun kind nodig hebben. Als peuterspeelzaal nabij Utrecht West vangen wij uw kinderen graag op. Omdat we centraal in Utrecht zijn gelegen zijn we goed te bereiken. Wij vangen uw kinderen op in een prettige en veilige omgeving. We werken met twee groepen, om leeftijdsgenootjes bij elkaar te houden. Kinderen van 10 weken tot 2 jaar oud worden in de babygroep geplaatst, en kinderen van 2 tot 4 jaar oud komen in de peutergroep terecht.

Volledige opvang bij onze peuterspeelzaal nabij Utrecht West

Het Kevertje is een kleinschalige peuterspeelzaal vlakbij Utrecht-West. Wij hebben bewust voor deze kleinschaligheid gekozen. Zo kunnen we namelijk een prettige en persoonlijke omgeving aanbieden waar kinderen zich snel thuis kunnen voelen. Ook zorgt dit voor beter en makkelijker contact met ouders. Wat betreft voorzieningen beschikken we over een binnen- en buitenspeelplaats. Ook hebben beide groepen kinderen hun eigen slaap- en groepsruimte.

  • Een vertrouwde omgeving;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Een dag indeling;
  • Kleinschalige opvang;
  • Ervaren medewerkers;

Een peuterspeelzaal in het centrum van Utrecht

Wij zijn een peuterspeelzaal voor mensen die wonen in Utrecht-west, Utrecht-oost, Tolsteeg, Rivierenwijk, Dichterswijk, Hooch Boulandt, Hoograven of Lunetten. Vanwege onze centrale ligging zijn we voor iedereen uit deze buurten goed bereikbaar. Ons team bestaat uit vast personeel, met een deskundig pedagoog die de leiding heeft. Onze manier van zorg geven kan indien gewenst worden afgestemd op uw manier van opvoeden. Graag gaan we daarover met u in overleg.

Kom gerust langs om kennis te maken!

Wij heten u van harte welkom bij onze peuterspeelzaal nabij Utrecht West om even kennis te komen maken! Als u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn per telefoon bereikbaar via 030 233 28 23 of via het contactformulier op de website.

Neem contact op