Op zoek naar een peuterspeelzaal in Lunetten?

Contact opnemen

Een peuterspeelzaal in Lunetten (Utrecht) of omgeving gezocht? Zoek dan niet verder, want bij Het Kevertje bent u aan het juiste adres! Als u als ouder een baan hebt en opvang voor uw peuter zoekt is een kinderdagverblijf de ideale oplossing. Het Kevertje is een peuterspeelzaal gelegen nabij Lunetten, in het centrum van Utrecht. Wij zijn goed bereikbaar en bieden uw kind een prettige en veilige plaats om te verblijven. We splitsen de groepen kinderen op in twee, om leeftijdsgenootjes bij elkaar te zetten. Kinderen van 10 weken tot 2 jaar oud komen in de babygroep en kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud in de peutergroep.

Een vertrouwde peuterspeelzaal nabij Lunetten

Het Kevertje is een kleinschalige peuterspeelzaal nabij Lunetten. Die kleinschaligheid houden we graag intact. Omdat we de voorkeur geven aan een prettige en persoonlijke omgeving kan iedereen zich bij ons snel thuis voelen. Ook stelt dit ons in staat om ouders goed te leren kennen en beter met iedereen te communiceren. Ons verblijf beschikt over speelplaatsen (zowel buiten als binnen), en een eigen slaap- en groepsruimte voor beide groepen. Verder betekent kiezen voor Het Kevertje:

  • Een vertrouwde omgeving;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Een dag indeling;
  • Kleinschalige opvang;
  • Ervaren medewerkers;

Het Kevertje is er voor iedereen in omgeving Utrecht

Woont u in Utrecht-west, Utrecht-oost, Tolsteeg, Rivierenwijk, Dichterswijk, Hooch Boulandt, Hoograven of Lunetten? Het Kevertje is een peuterspeelzaal nabij Lunetten en zeer centraal gelegen. Dat maakt ons erg goed bereikbaar voor iedereen in omgeving Utrecht. Wij werken met een team van vaste medewerkers die onder leiding staan van een deskundig pedagoog. We geven uw kind altijd de zorg die hij of zij nodig heeft. Daarbij kan rekening gehouden worden met uw manier van opvoeden. Regelmatig gaan we daarover met u in overleg.

Neem contact op voor meer informatie!

Heeft u vragen of opmerkingen over onze peuterspeelzaal nabij Lunetten? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, of langskomen voor een kennismakingsgesprek! U kunt ons het beste bereiken per telefoon via 030 233 28 23 of door het online contactformulier in te vullen.

Neem contact op