Openingstijden

Het kinderdagverblijf is van maandag t/m vrijdag geopend van 07.45 tot 18.00 uur. Verlengde opvang vanaf 7.30 tot 18.15 uur op aanvraag.
U kunt uw kind brengen tot 09.15 uur. Om 09.15 uur willen wij graag rustig kunnen beginnen met ons programma.
Ophalen kan sowieso vanaf 16.30 uur tot uiterlijk 18.00 uur. Wilt u uw kind eerder halen, belt u dan tevoren even, zodat de pedagogisch medewerksters er rekening mee kunnen houden.

Feestdagen en vakanties

Wij zijn gesloten in het weekeinde en op alle officiële feestdagen. De dag na Hemelvaart en de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn wij eveneens gesloten. Voor evt. scholing van het personeel en/of onderhoudswerkzaam-heden worden max. 3 sluitingsdagen gereserveerd.

Zomervakantie

In de zomer blijft het Kevertje ALTIJD open! We vragen de ouders wel om schriftelijk hun vakantie door te geven. Op deze manier kunnen wij tijdig een goed vakantierooster, ook voor ons personeel, maken. Per groep gaan de vaste krachten beurtelings op vakantie om ook dan de continuïteit te waarborgen.

Inschrijven Bel ons voor meer informatie

Recensies Kinderopvang.org

9 / 10

De kleinschaligheid en het persoonlijke prettige contact zijn, naast de kwaliteit en continuïteit van het personeel, echt een groot pluspunt van het Kevertje.
Ook is het Kevertje erg flexibel (losse halve/ hele dagen) en kun je altijd met vragen rechtstreeks bij de leidinggevende terecht.

9 / 10

Super fijne kinderopvang. Kleinschalig en persoonlijk. Vaste leidsters op de groepen en dat zorgt voor een prettige en vertrouwde sfeer. Onze kinderen gaan er altijd heel graag naar toe. Ligt direct naast station Vaartsche Rijn dus ook handig om direct op de trein te stappen. De buitenruimte is niet heel groot, dat is wel jammer (maar begrijpelijk midden in de stad).

9 / 10

De kleinschaligheid is fijn voor de kinderen. Er is een kleine groep leidsters, dus allemaal bekend, ook de invallers zijn bekend.
De ruimte is overzichtelijk voor kleine kinderen en het dagprogramma is gevarieerd, maar wel duidelijk.

9 / 10

Het Kevertje is een kinderdagverblijf dat ik zeker kan aanraden. Kenmerk van dit KDV is kleinschaligheid. Dit maakt dat de leidsters alle kinderen en ouders goed kennen en andersom. De contacten zijn persoonlijk, de sfeer prettig en de zorg voor de kinderen uitstekend.

9 / 10

– Prettige sfeer
– Leuke leidsters
– Kleinschalig
– Mooie locatie

10 / 10

Het Kevertje is een kleinschalig Kdv, waardoor elk kind de aandacht krijgt die het verdient. De leidsters zijn goede professionals en zijn erg belangstellend. Er word veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van een kind en daarbij wordt het kind zijn niet vergeten.