Onze doelstelling

Kinderdagverblijf Het Kevertje stelt zich ten doel

  • Ouders, voogden en verzorgers kwalitatief hoogstaande opvang voor hun kind(eren) aan te bieden.

Dit doel tracht kinderdagverblijf Het Kevertje o.a. te bereiken door regelmatig overleg te hebben met de ouders; door gekwalificeerd personeel (dat minimaal 3 dagen/week werkt) in dienst te hebben; deskundige leiding van een pedagoog en goed ingerichte veilige ruimten beschikbaar te stellen.

Het is van belang dat ouders de zorg van de opvang ervaren als een aanvulling op hun eigen wijze van opvoeden.
De ontwikkeling van kinderen wordt bevorderd door hen naar behoefte te verzorgen, te begeleiden en te stimuleren.

Vaste structuur

De ontwikkeling van zintuiglijke, motorische, emotionele, sociale, muzische en cognitieve vaardigheden vindt plaats op veilige, vertrouwde en deskundige wijze.

De gezondheid van de kinderen is een belangrijk aandachtspunt: gezonde (biologische) voeding, vaste structuur in de dag, dagelijks buiten spelen, een eigen bed, goede hygiëne, afwisselende (rustige en drukke) bezigheden.

Inschrijven Bel ons voor meer informatie

Recensies Kinderopvang.org

9 / 10

De kleinschaligheid en het persoonlijke prettige contact zijn, naast de kwaliteit en continuïteit van het personeel, echt een groot pluspunt van het Kevertje.
Ook is het Kevertje erg flexibel (losse halve/ hele dagen) en kun je altijd met vragen rechtstreeks bij de leidinggevende terecht.

9 / 10

Super fijne kinderopvang. Kleinschalig en persoonlijk. Vaste leidsters op de groepen en dat zorgt voor een prettige en vertrouwde sfeer. Onze kinderen gaan er altijd heel graag naar toe. Ligt direct naast station Vaartsche Rijn dus ook handig om direct op de trein te stappen. De buitenruimte is niet heel groot, dat is wel jammer (maar begrijpelijk midden in de stad).

9 / 10

De kleinschaligheid is fijn voor de kinderen. Er is een kleine groep leidsters, dus allemaal bekend, ook de invallers zijn bekend.
De ruimte is overzichtelijk voor kleine kinderen en het dagprogramma is gevarieerd, maar wel duidelijk.

9 / 10

Het Kevertje is een kinderdagverblijf dat ik zeker kan aanraden. Kenmerk van dit KDV is kleinschaligheid. Dit maakt dat de leidsters alle kinderen en ouders goed kennen en andersom. De contacten zijn persoonlijk, de sfeer prettig en de zorg voor de kinderen uitstekend.

9 / 10

– Prettige sfeer
– Leuke leidsters
– Kleinschalig
– Mooie locatie

10 / 10

Het Kevertje is een kleinschalig Kdv, waardoor elk kind de aandacht krijgt die het verdient. De leidsters zijn goede professionals en zijn erg belangstellend. Er word veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van een kind en daarbij wordt het kind zijn niet vergeten.