Ons profiel

De leiding van het Kevertje is in handen van Saskia van Dam, pedagoog en eigenaar.

Kinderdagverblijf Het Kevertje is met opzet kleinschalig gebleven. Hierin ligt haar kracht. Door deze kleinschaligheid kennen de leidsters alle kinderen en omgekeerd. Hetzelfde geldt voor de ouders.
De communicatielijnen zijn kort en duidelijk, dit werkt voor alle partijen heel prettig.

Klein kinderdagverblijf in Utrecht

Het grote voordeel van een klein kinderdagverblijf voor de kinderen is dat het aansluit bij het gezinsleven. Zo zien de kinderen dat de afwas wordt gedaan, dat de wasmachine draait en dat er boodschappen worden gebracht. Op het oog alledaagse zaken die echter voor een kind van grote betekenis zijn. De kinderen worden bij deze activiteiten betrokken.

Continuïteit is op het Kevertje een kernwaarde. De pedagogisch werkers zijn minimaal 24 uur per week werkzaam en de directrice is de invalkracht. Dit zorgt voor een vertrouwde en veilige omgeving.

Inschrijven Bel ons voor meer informatie

Recensies Kinderopvang.org

9 / 10

De kleinschaligheid en het persoonlijke prettige contact zijn, naast de kwaliteit en continuïteit van het personeel, echt een groot pluspunt van het Kevertje.
Ook is het Kevertje erg flexibel (losse halve/ hele dagen) en kun je altijd met vragen rechtstreeks bij de leidinggevende terecht.

9 / 10

Super fijne kinderopvang. Kleinschalig en persoonlijk. Vaste leidsters op de groepen en dat zorgt voor een prettige en vertrouwde sfeer. Onze kinderen gaan er altijd heel graag naar toe. Ligt direct naast station Vaartsche Rijn dus ook handig om direct op de trein te stappen. De buitenruimte is niet heel groot, dat is wel jammer (maar begrijpelijk midden in de stad).

9 / 10

De kleinschaligheid is fijn voor de kinderen. Er is een kleine groep leidsters, dus allemaal bekend, ook de invallers zijn bekend.
De ruimte is overzichtelijk voor kleine kinderen en het dagprogramma is gevarieerd, maar wel duidelijk.

9 / 10

Het Kevertje is een kinderdagverblijf dat ik zeker kan aanraden. Kenmerk van dit KDV is kleinschaligheid. Dit maakt dat de leidsters alle kinderen en ouders goed kennen en andersom. De contacten zijn persoonlijk, de sfeer prettig en de zorg voor de kinderen uitstekend.

9 / 10

– Prettige sfeer
– Leuke leidsters
– Kleinschalig
– Mooie locatie

10 / 10

Het Kevertje is een kleinschalig Kdv, waardoor elk kind de aandacht krijgt die het verdient. De leidsters zijn goede professionals en zijn erg belangstellend. Er word veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van een kind en daarbij wordt het kind zijn niet vergeten.