Wij zijn uw kleinschalige kinderopvang in Utrecht!

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een kleinschalige kinderopvang in Utrecht? Dan is het wel belangrijk dat u écht kunt rekenen op een fijne en betrouwbare omgeving voor uw zoon of dochter. Hiervoor bent u bij Het Kevertje geheel aan het juiste adres. Doordat wij al sinds 1989 bestaan hebben wij onwijs veel ervaring als kleinschalig kinderdagverblijf. Dit geeft u de zekerheid van professionaliteit én echt vakkundige medewerkers. Wel zo belangrijk, want het gaat immers om uw kind. U wilt natuurlijk dat hij of zij een zo prettige mogelijke start van zijn of haar leven maakt. Dit begint al op hele jonge leeftijd. Het kiezen van de juiste kinderopvang is dan ook belangrijk. Bij ons kunnen zowel peuters als de allerkleinsten terecht.

Bij Het Kevertje treft u namelijk twee horizontale groepen aan: een peutergroep en een babygroep. In de babygroep zitten baby’s van de leeftijden van 10 weken tot twee jaar oud aan. In de peutergroep zijn de meeste kinderen tussen de twee en de vier jaar oud. Voor beiden groepen bieden wij veel vastigheid en zekerheid; daar kunt u op bouwen! Zo werken wij met vast en professioneel personeel die minimaal drie dagen per week werken. Tevens hebben we bewust gekozen voor het zijn van een kleinschalige kinderopvang in Utrecht, hierdoor is er namelijk altijd persoonlijk contact tussen u, de personeelsleden, de kinderen en de andere ouders! Met deze persoonlijke aanpak verloopt de overgang van de ene groep naar de ander zo soepel mogelijk. Daar heeft uw kind weer profijt van.

Uw kind bij onze kleinschalige kinderopvang in Utrecht!

Wilt u uw kind graag naar een babygroep of peuterspeelzaal brengen? Daarvoor bent u bij onze kleinschalige kinderopvang in Utrecht aan het juiste adres! Tegenwoordig hebben we allemaal een hectisch en druk leven. Wellicht werkt u en wilt u daarom uw kind bij ons brengen, of wellicht heeft u andere verplichtingen die het voor u niet mogelijk maakt om 24/7 op uw kind te passen. Daarvoor zijn wij uw kleinschalige kinderopvang.

Het is belangrijk dat u een goed gevoel bij een opvang heeft, dat begrijpen wij van Het Kevertje als geen ander! Dat goede gevoel proberen wij u op diverse manieren te geven. Allereerst door uw kind opvang te bieden van hoge kwaliteit. Het persoonlijke contact van ons deskundig pedagoog draagt hieraan bij. Daarnaast beschikt iedere groep over een eigen slaap- en groepsruimte en is het lokaal voorzien van camera’s en diverse nooduitgangen. Veiligheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel! Dat geeft zowel u als onszelf meer rust. Tevens beschikt de peutergroep over een buitenruimte, waar ze al spelend en ravottend plezier kunnen maken!

De voordelen van onze kleinschalige kinderopvang in Utrecht

Bent u benieuwd naar de voordelen van Het Kevertje? We vertellen het u graag! Bij Het Kevertje kunt u altijd rekenen op:

  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Een fijne dag indeling, aansluitend bij uw kind;
  • Deskundigheid en continuïteit van personeel;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk.

Kom eens langs voor een intakegesprek!

Wilt u uw baby of peuter graag bij onze kleinschalige kinderopvang in Utrecht brengen? Dat kan! Kom gerust eens langs bij Het Kevertje voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we u graag meer over Het Kevertje en wat wij voor u en uw kind kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op door ons te mailen op info@hetkevertje.nl. Tevens zijn wij ook telefonische te benaderen op het telefoonnummer 030 233 28 23. Wij helpen u van harte verder!

Neem contact op