Kinderopvang Utrecht

Contact opnemen

Zoekt u de juiste kinderopvang in Utrecht? Het is begrijpelijk dat u niet zomaar overal u kind wilt laten, als u bijvoorbeeld moet werken of een aantal belangrijke afspraken heeft. Kies daarom altijd voor een kinderopvang waar niet alleen u zich goed bij voelt, maar waar uw zoon of dochter zich ook prettig voelt. Kies voor Het Kevertje! Heeft u onregelmatige werktijden of is het wekelijks verschillend hoeveel uren u uw kind naar een opvang moet brengen? Dat is bij ons geen enkel probleem. U kunt namelijk altijd een extra dag afnemen. Het Kevertje bestaat sinds 1989 en heeft dus veel ervaring. We hebben twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. De leeftijd in de babygroep loopt van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep van 2 tot 4 jaar. Het Kevertje is zeer centraal gelegen, dus als u een betrouwbare kinderopvang in Utrecht zoekt bent u aan het juiste adres bij ons.

De juiste kinderopvang in Utrecht voor uw kind?

Een goede kinderopvang? Wat vindt u belangrijk bij de opvang van uw kind? Wij, Het Kevertje, weten maar al te goed hoe we een goede opvanging moeten bieden. Het Kevertje is kleinschalig en daar kiezen we bewust voor. Op deze manier kennen we alle ouders en de kinderen. Andersom natuurlijk ook! Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. Daarnaast is het tevens mogelijk voor de kinderen om buiten te spelen. Wel zo fijn! Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Deskundigheid en continu├»teit van personeel;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind.

Betrouwbare en betrouwbare kinderopvang in Utrecht

Een betrouwbare kinderopvang in Utrecht, waarbij u altijd kunt rekenen op flexibiliteit en professionaliteit is erg belangrijk. Bij ons kunt u daarop rekenen. Bovendien kunt u altijd aangeven wat u belangrijk vindt. Zo letten wij altijd goed op uw manier van opvoeden en passen daar onze leiding op aan. Ons personeel werkt minimaal drie dagen in de week en we werken altijd met vast personeel. U weet dus altijd wie er aan het werk zijn en u kent ons allemaal. Bij Het Kevertje is er altijd deskundige leiding van een pedagoog.

Neem contact met ons op!

Wilt u een kinderopvang in Utrecht? Kies voor Het Kevertje! Het is tevens mogelijk om eerst een kennismakingsgesprek in te plannen met ons. Neem contact met ons op door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door te bellen naar 030 233 28 23 . Wij helpen u graag verder.

Neem contact op