Kinderdagverblijf in Utrecht West

Zoekt u het juiste kinderdagverblijf in Utrecht West? Het is begrijpelijk dat u een fijne plek wilt waar u uw kind heen kunt brengen als u bijvoorbeeld moet werken of afspraken heeft. Bij Het Kevertje bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij weten goed hoe we uw kind moeten opvangen.

Het Kevertje is een kleinschalige kinderopvang gevestigd in de stad Utrecht. Iedereen kent elkaar. Daarom hangt er bij ons een prettige en huiselijke sfeer. Het kinderdagverblijf is voor baby’s en peuters tot 4 jaar. Op zoek naar een nieuwe kinderopvang in Utrecht West voor uw kind? Meldt u dan nu aan bij Het Kevertje.

Onze deskundige pedagogische medewerkers zijn professioneel en dragen optimale zorg voor uw kind

Veel ervaring als kinderopvang in Utrecht West

Doordat we bestaan sinds 1989 hebben we namelijk veel ervaring. Heeft u onregelmatige werktijden? Of is het verschillend per week hoeveel uur uw kind naar een opvang moet? Dat is voor ons geen enkel probleem.

Een baby- en een peutergroep

Wij zijn erg flexibel en u kunt altijd een dag extra afnemen. Het Kevertje heeft twee horizontale groepen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar: een baby- en een peutergroep. De leeftijd in de babygroep loopt van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep van 2 tot 4 jaar. Het Kevertje is centraal gelegen, dus als u een flexibele kinderopvang in Utrecht West zoekt bent u aan het juiste adres bij ons.

Het juiste kinderopvang in Utrecht centrum voor uw kind?

Indien u een goede kinderdagverblijf in Utrecht West zoekt, bent u aan het juiste adres bij Het Kevertje. We kiezen er bewust voor om kleinschalig te zijn en te blijven. Hierdoor kennen we u goed, maar u kent ons ook goed. Dit vinden we erg belangrijk! Bij ons kunt u rekenen op:

  • Volledige opvang en verzorging;
  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Deskundigheid en continuïteit van personeel;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind.

Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. Daarnaast is het ook mogelijk voor de kinderen om buiten te spelen. Wel zo fijn!

Het kinderdagverblijf in Utrecht West is goed beveiligd met meerdere camera’s en een vingerscan aan de deur

Betrouwbare en flexibele kinderopvang in Utrecht

Bij ons kunt u vertrouwen op een betrouwbare kinderopvang in Utrecht. Wij vinden het belangrijk dat zowel de ouders als het kind zich prettig voelt. Daarom letten we ook altijd goed op uw manier van opvoeden en passen daar onze leiding op aan.

Onze medewerkers werkt minimaal drie dagen in de week en we werken altijd met vast personeel. U weet dus altijd wie er aan het werk zijn en u kent ons allemaal. Bij Het Kevertje is er altijd deskundige leiding van een pedagoog.

De kinderopvang in Utrecht West is aangesloten bij BOINK (Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang & Peuterspeelzalen)

De tarieven en openingstijden

Belangrijk om te weten is dat de tarieven inclusief voeding, luiers en cadeautjes zijn. Voor 2 dagen vast kinderopvang in de week, betaalt u 718,74 euro per maand. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 07.45 tot 18.00 uur.

Neem contact met ons op!

Wilt u een kinderopvang in Utrecht West? Kies dan voor Het Kevertje! Graag plannen we een kennismakingsgesprek met u. Neem contact met ons op door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door te bellen naar 030-233 28 23. Wij helpen u graag verder.

Stel hieronder je vraag!