Kinderdagverblijf in Utrecht Oost

Bent u op zoek naar het juiste kinderdagverblijf in Utrecht Oost? Het is volkomen logisch dat u een fijne speelplek wilt voor uw kinderen. Bijvoorbeeld als u moet werken of belangrijke afspraken heeft. Bij Het Kevertje vindt u betrouwbare medewerkers. Wij weten goed hoe we uw kind moeten opvangen.

Hét kinderdagverblijf in Utrecht Oost is Het Kevertje. Wij zijn een kleinschalige kinderopvang in Utrecht. Meldt u zich nu aan, dan plannen we een kennismakingsgesprek en een rondleiding!

Veiligheid en een huiselijke sfeer creëren staan altijd voorop bij Het Kevertje

Dé kinderopvang in Utrecht Oost

Doordat we bestaan sinds 1989 hebben we namelijk veel ervaring. Heeft u onregelmatige werktijden? Of is het verschillend per week hoeveel uur uw kind naar een opvang moet? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn erg flexibel en u kunt altijd een dag extra afnemen.

Groepen en bereikbaarheid

Het Kevertje heeft twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. In de babygroep zijn de leeftijden van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep van 2 tot 4 jaar. Het Kevertje is centraal gelegen, dus als u een flexibele kinderopvang in Utrecht Oost zoekt bent u aan het juiste adres bij ons.

Betrouwbaar en flexibel kinderdagverblijf in Utrecht Oost

Bij ons kunt u vertrouwen op een betrouwbare kinderopvang in Utrecht. Wij vinden het belangrijk dat zowel de ouders als het kind zich prettig voelt. Daarom letten we ook altijd goed op uw manier van opvoeden en passen daar onze leiding op aan. Wij zijn geregistreerd in het landelijk register kinderopvang.

In de zomer zijn wij ook open!

Vast personeel

Onze medewerkers werkt minimaal drie dagen in de week en we werken altijd met vast personeel. U weet dus altijd wie er aan het werk zijn en u kent ons allemaal. Bij Het Kevertje is er altijd deskundige leiding van een pedagoog.

Wie zijn wij?

De baby- en peutergroepen worden verzorgd en begeleid door deskundige, gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Met hun professionaliteit en continuïteit dragen zij optimale zorg voor uw kind. Wij hanteren een persoonlijke en veilige aanpak. Wij voldoen aan al uw wensen. De veiligheid van uw kind is het allerbelangrijkste voor kinderdagverblijf Het Kevertje.

De tarieven die wij hanteren

De kosten zijn inclusief voeding, luiers, verjaardagscadeautjes en sinterklaascadeautjes. Voor 5 dagen vast geldt het tarief: 1796,85 euro per maand.

Onze openingstijden

Doordeweeks is het kinderdagverblijf in Utrecht centrum open van 07.45 uur tot 18.00 uur. In het weekeinde en op officiële feestdagen zijn we gesloten. In de zomer zijn we wel geopend.

De juiste kinderopvang in Utrecht Oost voor uw kind?

Indien u een goede kinderopvang in Utrecht Oost zoekt, bent u aan het goede adres bij Het Kevertje. We kiezen er bewust voor om een kleinschalig kinderdagverblijf te zijn en te blijven. Hierdoor kennen we u goed, maar u kent ons ook goed. Dit vinden we erg belangrijk! Bij ons kunt u rekenen op:

  • Volledige opvang en verzorging;
  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Deskundigheid en continuïteit van personeel;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind.

Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. Daarnaast is het ook mogelijk voor de kinderen om buiten te spelen. Wel zo fijn!

Wij leiden u graag rond bij kinderdagverblijf Het Kevertje

Schrijf uw kind direct in!

Wilt u een kinderdagverblijf in Utrecht Oost? Kies dan voor Het Kevertje! Graag plannen we een kennismakingsgesprek met u. contact met ons op door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door te bellen naar 030-233 28 23. Wij helpen u graag verder.

Stel hieronder je vraag!