Kinderopvang Utrecht-Oost

Contact opnemen

Zoekt u de juiste kinderopvang in Utrecht-Oost? Het is begrijpelijk dat u een fijne plek wilt waar u uw kind heen kunt brengen als u bijvoorbeeld moet werken of afspraken heeft. Bij Het Kevertje bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij weten goed hoe we uw kind moeten opvangen. Doordat we bestaan sinds 1989 hebben we namelijk veel ervaring. Heeft u onregelmatige werktijden? Of is het verschillend per week hoeveel uur uw kind naar een opvang moet? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn erg flexibel en u kunt altijd een dag extra afnemen. Het Kevertje heeft twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. De leeftijd in de babygroep loopt van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep van 2 tot 4 jaar. Het Kevertje is centraal gelegen, dus als u een betrouwbare kinderopvang in Utrecht-Oost zoekt bent u aan het juiste adres bij ons.

Betrouwbare en betrouwbare kinderopvang in Utrecht-Oost

Bij ons kunt u vertrouwen op een betrouwbare kinderopvang in Utrecht-Oost. Wij vinden het belangrijk dat zowel de ouders als het kind zich prettig voelt. Daarom letten we ook altijd goed op uw manier van opvoeden en passen daar onze leiding op aan. Onze medewerkers werkt minimaal drie dagen in de week en we werken altijd met vast personeel. U weet dus altijd wie er aan het werk zijn en u kent ons allemaal. Bij Het Kevertje is er altijd deskundige leiding van een pedagoog.

De juiste kinderopvang in Utrecht-Oost voor uw kind?

Indien u een goede kinderopvang in Utrecht-Oost zoekt, bent u aan het goede adres bij Het Kevertje. We kiezen er bewust voor om kleinschalig te zijn en te blijven. Hierdoor kennen we u goed, maar u kent ons ook goed. Dit vinden we erg belangrijk! Bij ons kunt u rekenen op:

  • Volledige opvang en verzorging;
  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Deskundigheid en continu├»teit van personeel;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind.

Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. Daarnaast is het ook mogelijk voor de kinderen om buiten te spelen. Wel zo fijn!

Schrijf uw kind direct in!

Wilt u een kinderopvang in Utrecht-Oost? Kies dan voor Het Kevertje! Graag plannen we een kennismakingsgesprek met u. Neem contact met ons op door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door te bellen naar 030 233 28 23 . Wij helpen u graag verder.

Neem contact op