Kinderopvang Utrecht-Noord

Contact opnemen

Wanneer u een kinderopvang in Utrecht-Noord zoekt, bent u aan het juiste adres bij Het Kevertje. Wij bestaan sinds 1989 en hebben inmiddels dus veel ervaring opgedaan. Een fijne plek voor uw kind is cruciaal. Als u op uw werk zit, wilt u wel met een gerust gevoel uw kind achter kunnen laten bij een fijne kinderopvang. Het Kevertje staat voor u klaar om uw kind of kinderen op te vangen. Ook als u onregelmatige werktijden heeft, is dat geen enkel probleem. Het Kevertje is zeer flexibel ingesteld en u kunt altijd een extra dag afnemen.

Onze groepen

We hebben twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. De leeftijd in de babygroep loopt van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep van 2 tot 4 jaar. Het Kevertje is centraal gelegen, dus als u een betrouwbare kinderopvang in Utrecht-Noord zoekt hoeft u niet meer verder te zoeken.

De juiste kinderopvang in Utrecht-Noord voor uw kind?

Het Kevertje verwelkomt u graag voor een kennismakingsgesprek, zodat u ook even kunt kijken wie we zijn, hoe de omgeving eruitziet en dan weet u gewoon gelijk wat u kunt verwachten. Erg belangrijk voor een fijne communicatie en een goed verloop van het verdere contact. U kent ons, wij kennen u. We kiezen er dan ook bewust voor om kleinschalig te zijn en altijd te blijven. Bij Het Kevertje staan onderstaande voordelen altijd centraal:

  • Volledige opvang en verzorging;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Deskundigheid en continu├»teit van personeel;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind.

Beide groepen hebben een eigen slaap- en groepsruimte. Daarnaast is het tevens mogelijk voor de kinderen om buiten te spelen. Wel zo fijn!

Wilt u een kennismakingsgesprek?

Zoekt u een betrouwbare kinderopvang in Utrecht-Noord? Neem dan gerust even contact met ons op. We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien is het ook belangrijk om te weten dat we altijd kijken naar uw manier van opvoeden en dit meenemen in onze leiding. Onze medewerkers werkt minimaal drie dagen in de week en we werken altijd met vast personeel. Neem contact met ons op door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door te bellen naar 030 233 28 23. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op