Kinderopvang Utrecht-Centrum

Zoekt u een kinderopvang in Utrecht-Centrum? Een fijne plek voor uw dochter of zoon, waar hij of zij zich echt thuis voelt? Dan bent u aan het juiste adres bij Kinderopvang Het Kevertje. Onze kinderopvang in Utrecht-Centrum is perfect voor werkende ouders. We bestaan al sinds 1989 en hebben dus ook veel ervaring. Uw kind zit bij ons altijd goed! Kinderopvang Het Kevertje heeft twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. Hierbij kunt u denken aan diverse leeftijdsgroepen. In de babygroep zitten kinderen van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep is de leeftijd 2 tot 4 jaar. Kinderdagverblijf Het Kevertje ligt zeer centraal. Dus als u op zoek bent naar een kinderopvang in Utrecht-Centrum hoeft u niet verder te zoeken!

Over ons

We kiezen er bewust voor om klein te zijn en klein te blijven. Hierdoor kennen we alle ouders goed en andersom uiteraard ook. Bij ons is altijd een prettige en persoonlijke sfeer, waardoor iedereen zich al snel op hun gemak voelt bij ons. We vinden het belangrijk om ook een duidelijke communicatie met iedereen te hebben. Dit verloopt dan ook zeer soepel en snel. Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. De kinderen kunnen ook buitenspelen in onze buitenruimte. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Volledig opvang en verzorging;
  • Veilige omgeving voor uw kind;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk;
  • Deskundigheid en continuïteit van personeel.

Betrouwbaar kinderopvang in Utrecht-Centrum

Zoekt u een betrouwbare kinderopvang in Utrecht-Centrum? Dan weet u dat u bij ons goed zit. Zo weet u bij ons altijd zeker dat er goed voor uw kind gezorgd wordt als u bijvoorbeeld aan het werk bent. Het is ons doel om uw kind te allen tijde de beste opvang te bieden. Om dit doel te behalen plannen we regelmatig overleg met alle ouders. Daarnaast werken we met vast personeel en dit is ook erg prettig voor u. Iedereen kent elkaar! Elk personeelslid werkt minimaal 3 dagen per week bij Het Kevertje. We werken onder leiding van een deskundig pedagoog. Bij ons kunt u erop rekenen dat we altijd rekening houden met uw manier van opvoeden.

Neem gerust even contact op!

Bent u benieuwd naar onze kinderopvang in Utrecht Centrum en wilt u dit bekijken? Graag laten we u alles zien en vertellen we u meer over de mogelijkheden. Het is mogelijk om uw kind direct in te schrijven, maar uiteraard kunt u eerst ook even langskomen voor een kennismakingsgesprek. Contact kunt u met ons opnemen door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door even te bellen naar 030 233 28 23 . Wij helpen u graag.

Inschrijven Bel ons voor meer informatie

Stel hieronder je vraag!