Kinderopvang in Utrecht-Centrum voor uw kind?

Zoekt u een kinderopvang in Utrecht-Centrum? Een fijne plek voor uw dochter of zoon, waar hij of zij zich echt thuis voelt? Dan bent u aan het juiste adres bij Kinderopvang Het Kevertje. Onze kinderopvang in Utrecht-Centrum is perfect voor werkende ouders.

Een baby- en een peutergroep

Wij bestaan al sinds 1989 en hebben dus ook veel ervaring. Uw kind zit bij ons altijd goed! Kinderopvang Het Kevertje heeft twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. Hierbij kunt u denken aan diverse leeftijdsgroepen. In de babygroep zitten kinderen van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep is de leeftijd 2 tot 4 jaar. Kinderdagverblijf Het Kevertje ligt zeer centraal. Dus als u op zoek bent naar een kinderopvang in Utrecht-Centrum hoeft u niet verder te zoeken!

Ons kinderdagverblijf in Utrecht centrum is flexibel, kleinschalig, betrouwbaar, goedkoop en er heerst een fijne sfeer. Maar het allerbelangrijkste: de kinderen hebben het naar hun zin. Geïnteresseerd? Vraag een kennismakingsgesprek aan!

shutterstock_1567576699
DSC_0716

Over ons

We kiezen er bewust voor om klein te zijn en klein te blijven. Hierdoor kennen we alle ouders goed en andersom uiteraard ook. Bij ons is altijd een prettige en persoonlijke sfeer, waardoor iedereen zich al snel op hun gemak voelt bij ons. We vinden het belangrijk om ook een duidelijke communicatie met iedereen te hebben. Dit verloopt dan ook zeer soepel en snel. Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. De kinderen kunnen ook buitenspelen in onze buitenruimte. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Volledig opvang en verzorging;
  • Veilige omgeving voor uw kind;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk;
  • Deskundigheid en continuïteit van personeel.

“Wij zijn een betrouwbare kinderopvang in Utrecht: een extra dag afnemen is mogelijk”

Betrouwbaar kinderopvang in Utrecht-Centrum

Zoekt u een betrouwbare kinderopvang in Utrecht-Centrum? Dan weet u dat u bij ons goed zit. Zo weet u bij ons altijd zeker dat er goed voor uw kind gezorgd wordt als u bijvoorbeeld aan het werk bent. Het is ons doel om uw kind te allen tijde de beste opvang te bieden. Om dit doel te behalen plannen we regelmatig overleg met alle ouders. Daarnaast werken we met vast personeel en dit is ook erg prettig voor u. Iedereen kent elkaar! Elk personeelslid werkt minimaal 3 dagen per week bij Het Kevertje. We werken onder leiding van een deskundig pedagoog. Bij ons kunt u erop rekenen dat we altijd rekening houden met uw manier van opvoeden.

Fijn spelen in onze peuterspeelplaats in Utrecht

Neem gerust even contact op!

Bent u benieuwd naar onze kinderopvang in Utrecht Centrum en wilt u dit bekijken? Graag laten we u alles zien en vertellen we u meer over de mogelijkheden. Het is mogelijk om uw kind direct in te schrijven, maar uiteraard kunt u eerst ook even langskomen voor een kennismakingsgesprek. Contact kunt u met ons opnemen door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door even te bellen naar 030 233 28 23 . Wij helpen u graag.

Wat doet Het Kevertje voor de ontwikkeling van mijn kind?

De overheid verplicht dagverblijven en peuterspeelzalen om een kind volg- en stimuleringsplan op te stellen. Het Kevertje heeft gekozen voor Pravoo kindvolgsysteem voor 0-4 jarigen. Daarmee werken we volgens een plan dat oog heeft voor de ontwikkeling van kinderen, samenwerking met het onderwijs, sociale vaardigheden en persoonlijke ontwikkelingssnelheid van uw kind.

Wie verzorgt de opvang van de kinderen?

Het Kevertje werkt met vast personeel, om zo continuïteit te kunnen waarborgen. Onze kinderopvang werkt dus niet met oproep- of invalkrachten. Bij het team is altijd een pedagogische medewerker aanwezig. Zo kunnen we altijd volledige opvang en verzorging aanbieden.

Worden de kinderen in groepen opgedeeld?

De kinderen worden bij Het Kevertje opgesplitst in twee groepen. De babygroep is voor kinderen van 10 weken tot 2 jaar oud en de peutergroep is voor kinderen van 2 jaar tot 4 jaar oud. Hierdoor kunnen uw kinderen altijd met leeftijdsgenootjes samenspelen.

Waarom moet ik voor Het Kevertje kiezen?

Het Kevertje is een kleinschalige kinderopvang en peuterspeelzaal , dat de volledige opvang en verzorging van uw kind kan verzorgen. Met goed opgeleid personeel en een goede beveiliging is uw kind bij ons in goede handen. Daarnaast zijn we ook flexibel en kunt u indien gewenst altijd extra dagen afnemen. Wij zijn aangesloten bij BOINK en zorgen altijd voor een persoonlijke benadering.