Kinderopvang Lunetten

Contact opnemen

Al een enige tijd aan het rondkijken voor een geschikte kinderopvang in Lunetten? Dat kan soms best wel lastig zijn: een plek vinden waar u uw kind met een gerust hart kunt laten. Bovendien is het cruciaal dat uw kind zich wel altijd op zijn of haar gemak voelt. Wij vinden het belangrijk om een thuisgevoel te creëren en ervoor te zorgen dat kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn. Een kinderopvang in Lunetten is echt ideaal voor alle werkende ouders. Wij zijn Kinderdagverblijf Het Kevertje en we bestaan al sinds 1989. Door de jaren heen hebben we enorm veel ervaring opgedaan. Bij ons zijn twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. De babygroep bestaat uit kinderen van 10 weken tot 2 jaar. De peutergroep is voor de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Het Kevertje ligt erg centraal gelegen, dus als u een kinderdagverblijf nabij Lunetten zoekt, hoeft u niet verder te zoeken.

Over Het Kevertje

Wij kiezen ervoor om kleinschalig te zijn én te blijven. Op deze manier verloopt de communicatie met iedereen soepel en kennen we elkaar echt. De ouders kennen ons, maar andersom ook. We vinden dit erg belangrijk en zien dit dan ook als een cruciaal aspect. Bij ons heeft elke groep een eigen slaap- en groepsruimte. De kinderen kunnen ook lekker buitenspelen in onze buitenruimte. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Volledig opvang en verzorging;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Veilige omgeving voor uw kind;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk;
    Deskundigheid en continuïteit van personeel.

Betrouwbaar kinderopvang in Lunetten

We snappen maar al te goed dat het voor u prettig is als er goed op uw kind wordt gelet. Zo is het ons streven om u altijd de beste opvang te bieden in onze kinderopvang in Lunetten. Regelmatig hebben we overleg met alle ouders en we werken altijd met vaste medewerkers. Deze medewerkers werken allemaal minimaal drie dagen per week bij Het Kevertje. Dit werkt wel zo prettig en duidelijk. Daarnaast werken we met vast personeel en dit is ook erg prettig voor u. Iedereen kent elkaar.

Neem contact op!

Bent u benieuwd naar onze kinderopvang in Lunetten en wilt u alles graag bekijken? Neem dan gerust even contact met ons op om een kennismakingsgesprek te maken. Uiteraard kunt u uw kind ook direct bij ons inschrijven. Contact kunt u met ons opnemen door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door even te bellen naar 030 233 28 23 . Wij helpen u graag.

Neem contact op