Kinderopvang Kanaleneiland

Contact opnemen

Een fijne plek waar uw kind heen kan als u bijvoorbeeld aan het werk bent? We begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om dit te vinden. Graag verwelkomen we u in onze kinderopvang in Kanaleneiland. Bij Kinderdagverblijf Het Kevertje bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een fijne opvang waar u uw kind met een gerust hart kunt laten. Het is namelijk ons streven om echt een thuisgevoel te creëren. Ieder kind moet écht zichzelf kunnen zijn. Kinderdagverblijf Het Kevertje bestaat sinds 1989 en heeft twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. In de babygroep varieert de leeftijd van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep is de leeftijd 2 tot 4 jaar. Het Kevertje ligt erg centraal, dus als u een kinderopvang nabij Kanaleneiland zoekt bent u aan het juiste adres bij ons.

Kinderopvang in Kanaleneiland voor uw kind?

Kinderdagverblijf Het Kevertje kiest er bewust voor om kleinschalig te zijn en te blijven. We willen namelijk alle ouders kennen en ervoor zorgen dat ook de kinderen elke werknemer goed kennen. Hierdoor is de sfeer prettig, persoonlijk en werkt het gewoon ook een stuk verder. De communicatielijnen blijven kort en hierdoor kunnen we snel schakelen. Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. En, buitenspelen? Ook dat is mogelijk bij ons. De peuters kunnen fijn spelen in onze heerlijke buitenruimte. Bij ons kunt u vertrouwen op:

  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Volledig opvang en verzorging;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Veilige omgeving voor uw kind;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk;
  • Deskundigheid en continuïteit van personeel.

Een fijne plek voor uw kind!

Als u moet werken is het wel zo prettig dat u weet dat uw kind op een fijne plek zit. Wij begrijpen dit! Het is dan ook ons doel om uw kind altijd kwalitatief hoogstaande opvang te bieden in onze kinderopvang in Kanaleneiland. Om ons doel te behalen hebben we regelmatig overleg met alle ouders. Wat ook meehelpt is dat we werken met vast personeel, die minimaal drie dagen per week werken. Bij Het Kevertje hebben we altijd de deskundige leiding van een pedagoog. Daarnaast willen we dat onze kinderopvang goed aansluit op uw manier van opvoeden. Daarom stemmen we altijd alles met u af.

Neem direct contact met ons op!

Wilt u onze kinderopvang in Kanaleneiland zien? Bent u nieuwsgierig naar ons, alle mogelijkheden en naar de kinderopvang zelf? U kunt zich meteen inschrijven of u kunt eerst bij ons langskomen voor een kennismakingsgesprek. Graag zien we u tegemoet! Neem contact met ons op door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door even te bellen naar 030 233 28 23 .

Neem contact op