Kinderopvang Hoograven

Contact opnemen

Wist u dat het belangrijk is dat u een kinderopvang kiest waar u zich 100% goed bij voelt, maar waar vooral ook uw kind het fijn heeft. Als u dan op werk bent of bij een afspraak, is het wel zo prettig als u met een gerust hart uw kind kunt achterlaten. Het Kevertje staat voor u klaar om uw kind op te vangen, tijdens bijvoorbeeld uw werk. Heeft u onregelmatige werktijden? Geen probleem voor ons! Wij zijn namelijk zeer flexibel en het is altijd mogelijk om bijvoorbeeld een extra dag af te nemen. Een kinderopvang in Hoograven? Kies voor Het Kevertje en ga voor zeker!

Onze groepen

Bij Het Kevertje zijn twee horizontale groepen samengesteld, namelijk een baby- en een peutergroep. De leeftijd in de babygroep loopt van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep van 2 tot 4 jaar. Het Kevertje is centraal gelegen, dus als u een betrouwbare kinderopvang in Hoograven zoekt hoeft u niet meer verder te zoeken naar een andere kinderopvang.

De juiste kinderopvang in Hoograven voor uw kind?

Om te beginnen vinden we het altijd prettig om u te ontmoeten in een kennismakingsgesprek. Dan kunt u ook de omgeving zien, ons ontmoeten en kunnen we u meer vertellen over onze werkwijze, de leiding en meer. We werken altijd met vast personeel die minstens 3 dagen per week werken. Er zijn dus altijd alleen maar vaste gezichten. We kiezen er dan ook bewust voor om kleinschalig te zijn en altijd te blijven. Juist vanwege dit persoonlijke contact. Bij Het Kevertje staan onderstaande voordelen altijd centraal:

  • Deskundigheid en continu├»teit van personeel;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind.

Beide groepen hebben een eigen slaap- en groepsruimte. De kinderen kunnen lekker buitenspelen in onze binnenruimte. Wel zo fijn!

Schrijf uw kind direct in!

Zoekt u een betrouwbare kinderopvang in Hoograven? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien is het ook belangrijk om te weten dat we altijd kijken naar uw manier van opvoeden en dit meenemen in onze leiding. Wilt u uw kind direct inschrijven? Ook dat kan! Neem contact met ons op door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door te bellen naar 030 233 28 23 . Wij helpen u graag verder.

Neem contact op