Kinderdagverblijf Utrecht

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf in Utrecht? Het is begrijpelijk dat u een fijne plek wilt voor uw zoon of dochter. Een plek waar uw kind zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en
vooral ook een fijne tijd heeft. Ideaal voor werkende ouders. Kinderdagverblijf Het Kevertje bestaat al sinds 1989 en heeft twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. De leeftijd in de babygroep varieert van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep van 2 tot 4 jaar. Het Kevertje ligt erg centraal, dus als u een kinderdagverblijf in Utrecht zoekt bent u aan het juiste adres bij ons.

Kinderdagverblijf in Utrecht voor uw kind?

Wij kiezen er bewust voor om kleinschalig te blijven. Hierdoor kennen alle ouders en kinderen onze medewerkers goed, en andersom ook. Er ontstaat een prettige sfeer, waardoor iedereen zich al snel bij ons thuis voelt. De communicatielijnen zijn kort . Dit vinden we erg belangrijk. Daarnaast heeft elke groep een eigen slaap- en groepsruimte. En, buitenspelen? Ook dat is mogelijk bij ons. De peuters kunnen heerlijk spelen in onze fijne buitenruimte. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Deskundigheid en continuïteit van personeel;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind.
  • Extra dagen afnemen is mogelijk;

Betrouwbaar kinderdagverblijf in Utrecht

Het is wel zo fijn dat u weet dat er goed voor uw kind wordt gezorgd wanneer u aan het werk bent. Het is ons doel om uw kind kwalitatief hoogstaande opvang te bieden in ons kinderdagverblijf in Utrecht. Om deze doelstelling te behalen hebben we regelmatig overleg met alle ouders. Daarnaast werken we met vast personeel, die minimaal 3 dagen per week werken. Bij Het Kevertje is er altijd deskundige leiding van een pedagoog. Wij willen dat onze kinderopvang aansluit op uw manier van opvoeden. Daarom stemmen we altijd alles met u af.

Neem contact met ons op!

Wilt u ons kinderdagverblijf in Utrecht bekijken? Bent u nieuwsgierig naar Het Kevertje? U kunt zich direct inschrijven of u kunt eerst bij ons langskomen voor een kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door te bellen naar 030 233 28 23. Wij helpen u graag verder.

Inschrijven Bel ons voor meer informatie

Stel hieronder je vraag!