Kinderdagverblijf Utrecht

Hét kinderdagverblijf in Utrecht is Het Kevertje. Uw kind en u als ouder zijn van harte welkom bij ons. Het Kevertje is een kleinschalige kinderopvang. Iedereen kent iedereen. Er hangt een prettige en huiselijke sfeer in het kinderdagverblijf. Kom samen met uw kind een kijkje nemen en ontdek het zelf.

Zoekt u een (nieuw) kinderdagverblijf in Utrecht? Het Kevertje is een betrouwbare en professionele kinderopvang. Kom in contact met ons en wij geven u alle informatie die u maar wenst.

Kleinschalig kinderdagverblijf in Utrecht 

Kinderopvang Het Kevertje

De medewerkers van kinderdagverblijf het Kevertje in Utrecht zijn professioneel en met hun continuïteit dragen zij optimale zorg voor uw kind. De kenmerken van Het Kevertje zijn: horizontale groepen, persoonlijke aandacht, Engelse les voor de peuters en de beste kwaliteit.

Waarom kiezen voor kinderdagverblijf Het Kevertje in Utrecht

 • Ruim 28 jaar ervaring
 • Extra dagen afnemen is mogelijk
 • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind
 • Kleinschaligheid en persoonlijk contact
 • Begeleiders kennen de kinderen en hun ouders
 • Al jaren pedagogische medewerkers in dienst
 • Vast personeel
 • Het Kevertje doet geen beroep op oproerkrachten en invalkrachten>
 • Volledige opvang en verzorging
 • Het kinderdagverblijf in Utrecht is goed beveiligd door meerdere camera en een vingerscan aan de deur
 • Alle docenten hebben een EHBO-diploma
 • De tarieven zijn inclusief luiers, voeding en cadeautjes
 • Het Kevertje is aangesloten bij BOINK (Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang & Peuterspeelzalen)

Wie zijn wij

In 1989 is Kinderdagverblijf Het Kevertje in Utrecht opgericht. Bij de kinderopvang werken deskundige, gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Het grote voordeel van kleinschalige opvang voor de kinderen is dat het aansluit bij het gezinsleven. Ze zien het schoonmaken en opruimen de hele dag door. De kinderen worden bij deze activiteiten ook betrokken.

Het Kevertje is hét kinderdagverblijf voor baby’s en peuters in Utrecht 

Babygroep

De babygroep van het kinderdagverblijf in Utrecht telt maximaal 9 baby’s van 0-2 jaar oud. Tijdens het intakegesprek bespreken we hoe de dag van uw baby er uit ziet. Wat zijn bijvoorbeeld uw wensen wat betreft voeding en andere gewoontes? De baby-ruimtes zijn voorzien van camerabewaking. Veiligheid staat bij Het Kevertje altijd voorop.

Peutergroep

De peutergroep bestaat uit maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar. Wij bieden structuur voor de kinderen door de vaste dagindeling. Er zijn verzorgingsmomenten, Engels leren met Bobbie, voorlezen, zingen, dansen en buitenspelen. In de peuterslaapkamer heeft iedere peuter alle ruimte met een eigen bedje, bedden en een slaapzak.

Kinderdagverblijf Utrecht centum

De GGD prijst ons pedagogisch klimaat. Daarnaast is ons kinderdagverblijf in Utrecht uiteraard opgenomen in Het Landelijk Register. Het Kevertje volgt nauwlettend de ontwikkelingen van uw kind door middel van het kind-volgsysteem Pravoo. Wij hanteren het vierogen-principe. Op de slaapkamers en op de babygroep is permanent camera toezicht aanwezig.

Veiligheid voor alles 

De openingstijden

Van maandag t/m vrijdag is de kinderopvang geopend van 07.45 uur tot 18.00 uur. Verlengde opvang vanaf 7.30 uur tot 18:15 uur op aanvraag. U kunt uw kind brengen tot 09.15 uur, hierna beginnen we met het programma. Vanaf 16.30 uur tot uiterlijk 18.00 uur kunt u uw kind weer ophalen.

Bereikbaarheid

Het kinderdagverblijf is gelegen in het centrum van Utrecht aan de Westerkade 36. Naast het treinstation Vaartsche Rijn. Komt u op de fiets? Dan kunt u gratis gebruiken van de fietsenstalling onder het station. Brengt u uw kinderen met de auto? Dan parkeert u gemakkelijk voor de deur.

Onze tarieven

De tarieven van Het Kevertje zijn inclusief voeding, luiers en cadeautjes. De uurprijs is 8,25 euro. De dagprijs is 84,56 euro. Wilt u uw kinderen op vaste dagen naar onze kinderopvang brengen? Dan variëren de prijzen tussen 359,37 euro en 1796,85 euro per maand.

Ook flexibele en halve dagen zijn mogelijk 

Hoe meldt u zich aan?

Vul op onze website het aanmeldformulier in. U kunt ons ook eerst mailen (info@hetkevertje.nl) of bellen (030-233 28 23) om een rondleiding en kennismaking te plannen. Nadien zal u een plaatsingsaanbod worden gedaan.

Stel hieronder je vraag!