Kinderdagverblijf Utrecht West

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf in Utrecht West? Een fijne plek is belangrijk voor uw kind: een plek waar hij of zij zich veilig, geborgen en prettig voelt. Bovendien is dit ook een stuk prettiger voor wanneer u aan het werk bent. Dan weet u dat uw kind het altijd goed heeft. Een kinderdagverblijf in Utrecht West? Kies voor Het Kevertje. Bij ons kunt u terecht voor een fijne plek voor uw kind. Ideaal voor werkende ouders. Kinderdagverblijf Het Kevertje bestaat al sinds 1989 en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan.

Kinderdagverblijf in Utrecht West voor uw kind?

Kinderdagverblijf Het Kevertje kiest ervoor om kleinschalig te zijn én te blijven. Hierdoor kunnen we u namelijk altijd echt goed helpen. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Daarnaast is het tevens belangrijk dat u alle medewerkers kent en andersom uiteraard ook. De kinderen mogen ook lekker buitenspelen bij ons in onze binnenruimte. Tevens heeft elke groep een eigen slaap- en groepsruimte. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Deskundigheid en continuïteit van personeel;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk.

Betrouwbaar kinderdagverblijf in Utrecht West

We hebben twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. In de babygroep zijn kinderen in de leeftijdscategorie van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep is de leeftijd 2 tot 4 jaar. Het Kevertje ligt erg centraal, dus als u een kinderdagverblijf in Utrecht West zoekt, hoeft u niet verder te zoeken. Ons doel is om uw kind de beste opvang te bieden in ons kinderdagverblijf in Utrecht West. Om deze doelstelling te halen hebben we regelmatig overleg met alle ouders. Wat ook helpt is dat we altijd werken met vaste medewerkers, die minimaal 3 dagen per week werken bij Het Kevertje. Bij Het Kevertje werken we onder leiding van een deskundig pedagoog. Rekening houden met uw manier van opvoeding doen we altijd. Dit stemmen we te allen tijde met u af.

Neem gerust contact met ons op!

Wilt u ons kinderdagverblijf in Utrecht West bekijken? Nieuwsgierig naar al onze mogelijkheden en naar Het Kevertje? U kunt zich dan direct inschrijven, maar het is ook mogelijk om eerst bij ons langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Contact kunt u met ons opnemen door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door even te bellen naar 030 233 28 23 . Wij helpen u graag.

Neem contact op