Kinderdagverblijf Utrecht-Oost

Contact opnemen

Zoekt u een kinderdagverblijf in Utrecht-Oost? Dan is het belangrijk dat u altijd een plek heeft waar u zich goed bij voelt, maar ook vooral waar uw kind zich prettig voelt. Een kinderdagverblijf is ideaal voor werkende ouders. Wij, Kinderdagverblijf Het Kevertje, bestaat al sinds 1989 en we hebben twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. De leeftijd in de babygroep varieert van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep van 2 tot 4 jaar. Voor elke leeftijd is er dus wel de juiste groep. Het Kevertje ligt erg centraal, dus als u een kinderdagverblijf in Utrecht-Oost zoekt bent u aan het juiste adres bij ons.

Kinderdagverblijf in Utrecht-Oost voor uw kind?

We kiezen er bewust voor om kleinschalig te zijn en te blijven. Op deze manier kennen alle ouders en kinderen onze medewerkers goed, en andersom ook. Er is een prettige en persoonlijke sfeer, waardoor iedereen zich al snel bij ons thuis voelt. De communicatielijnen zijn kort en transparant. Dit vinden we erg belangrijk en fijn. Daarnaast heeft iedere groep een eigen slaap- en groepsruimte. En, buitenspelen? Ook dat is mogelijk bij ons. De peuters kunnen lekker spelen in onze fijne buitenruimte. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Deskundigheid en continu├»teit van personeel;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk.

Betrouwbaar kinderdagverblijf in Utrecht-Oost

We snappen dat u het fijn vindt dat u uw kind op een plek kunt laten waar goed voor hem of haar wordt gezorgd, als u aan het werk bent bijvoorbeeld. Ieder kind willen wij kwalitatief hoogwaardige opvang bieden in ons kinderdagverblijf in Utrecht-Oost. Zo hebben we regelmatig overleg met de ouders van de kinderen. Bij Het Kevertje werkt vast personeel, die minimaal 3 dagen per week werken. Er zijn dus altijd vaste gezichten. Bij Het Kevertje is er altijd deskundige leiding van een pedagoog. Wij willen dat onze kinderopvang aansluit op uw manier van opvoeden. Daarom stemmen we altijd alles met u af.

Neem contact met ons op!

Wilt u ons kinderdagverblijf in Utrecht-Oost bekijken? Bent u nieuwsgierig naar Het Kevertje? Graag verwelkomen we u voor een kennismakingsgesprek. U kunt zich direct inschrijven of u kunt eerst bij ons langskomen voor een gesprek. Neem contact met ons op door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door te bellen naar 030 233 28 23 . Wij helpen u graag verder.

Neem contact op