Kinderdagverblijf Utrecht Centrum

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf in Utrecht Centrum? Wij snappen dat u een veilige plek wilt voor uw dochter of zoon. U wilt dat uw kind zich prettig voelt, een fijn thuisgevoel heeft en altijd zichzelf kan zijn bij een kinderdagverblijf. Een kinderdagverblijf in Utrecht Centrum is perfect voor de werkende ouders. Kinderdagverblijf Het Kevertje bestaat sinds 1989 en heeft veel ervaring. We hebben twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. In de babygroep zijn kinderen in de leeftijdscategorie van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep is de leeftijd 2 tot 4 jaar. Het Kevertje ligt erg centraal, dus als u een kinderdagverblijf in Utrecht Centrum zoekt, hoeft u niet verder te zoeken.

Kinderdagverblijf in Utrecht Centrum voor uw kind?

Kinderdagverblijf Het Kevertje kiest ervoor om kleinschalig te zijn én te blijven. Op deze manier kennen we namelijk alle ouders erg goed en dat geldt natuurlijk ook andersom. Er heerst een altijd een prettige sfeer, waardoor iedereen zich al snel bij ons thuis voelt. De communicatie verloopt soepel en snel. Dit vinden we cruciaal. Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. De kinderen kunnen ook buitenspelen in onze buitenruimte. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Deskundigheid en continuïteit van personeel;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk.

Betrouwbaar kinderdagverblijf in Utrecht Centrum

Het is fijn als u weet dat er goed voor uw kind wordt gezorgd op de momenten dat u moet werken. We willen uw kind de beste opvang te bieden in ons kinderdagverblijf in Utrecht Centrum. Om deze doelstelling te halen plannen we regelmatig overleg met alle ouders. Wat ook helpt is dat we werken met vaste medewerkers, die minimaal 3 dagen per week werken bij Het Kevertje. Bij Het Kevertje werken we onder leiding van een deskundig pedagoog. Rekening houden met uw manier van opvoeding doen we altijd. Dit stemmen we altijd met u af.

Neem gerust contact met ons op!

Wilt u ons kinderdagverblijf in Utrecht Centrum bekijken? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en naar Het Kevertje? U kunt zich direct inschrijven, maar het is ook mogelijk om eerst bij ons langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Contact kunt u met ons opnemen door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door even te bellen naar 030 233 28 23. Wij helpen u graag.

Neem contact op