Kinderdagverblijf in Utrecht

Contact opnemen

Kinderdagverblijf in Utrecht voor uw kind?

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf in Utrecht? Het is begrijpelijk dat u een fijne plek wilt voor uw zoon of dochter. Een plek waar uw kind zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en vooral ook een fijne tijd heeft. Ideaal voor werkende ouders. Die plek is Het Kevertje in Utrecht.

Schrijf je nu in

Een baby- en een peutergroep

Kinderdagverblijf Het Kevertje bestaat al sinds 1989 en heeft twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. De leeftijd in de babygroep varieert van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep van 2 tot 4 jaar. Het Kevertje ligt erg centraal, dus als u een kinderdagverblijf in Utrecht zoekt bent u aan het juiste adres bij ons.

Ons kinderdagverblijf in Utrecht is flexibel, kleinschalig, betrouwbaar, goedkoop en er heerst een fijne sfeer. Maar het allerbelangrijkste: de kinderen hebben het naar hun zin. Geïnteresseerd? Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Kinderdagverblijf Utrecht

Kleinschalige kinderdagverblijf in Utrecht

Wij kiezen er bewust voor om kleinschalig te blijven. Hierdoor kennen alle ouders en kinderen onze medewerkers goed, en andersom ook. Er ontstaat een prettige sfeer, waardoor iedereen zich al snel bij ons thuis voelt.

De communicatielijnen zijn kort. Dit vinden we erg belangrijk. Daarnaast heeft elke groep een eigen slaap- en groepsruimte. En, buitenspelen? Ook dat is mogelijk bij ons. De peuters kunnen heerlijk spelen in onze fijne buitenruimte.

Bij ons kunt u rekenen op:

 • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
 • Onze kinderopvang wordt goed beveiligd met meerdere camera’s en een vingerscan aan de deur;
 • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
 • Ons kinderdagverblijf in Utrecht bestaat al 30 jaar;
 • Volledige opvang en verzorging;
 • Pedagogische medewerker aanwezig;
 • Deskundigheid en continuïteit van personeel;
 • Persoonlijk contact;
 • Wij werken niet met oproep- of invalkrachten;
 • Alle kosten zijn inclusief luiers en voeding;
 • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
 • Extra dagen afnemen is mogelijk.

Betrouwbaar kinderdagverblijf in Utrecht

Het is wel zo fijn dat u weet dat er goed voor uw kind wordt gezorgd wanneer u aan het werk bent. Het is ons doel om uw kind kwalitatief hoogstaande opvang te bieden in ons goedkope kinderdagverblijf in Utrecht. Om deze doelstelling te behalen hebben we regelmatig overleg met alle ouders.

“Wij zijn een flexibele kinderopvang in Utrecht: een extra dag afnemen is mogelijk”

Schrijf je nu in

Wij stemmen altijd alles met u af

Daarnaast werken we met vast personeel, die minimaal 3 dagen per week werken. Bij Het Kevertje is er altijd deskundige leiding van een pedagoog. Sinds kort zijn kinderdagverblijven in Nederland verplicht om begeleiders met een pedagogische achtergrond in dienst te hebben. Wij beschikken al veel langer over een pedagoog.

Wij willen dat onze kinderopvang in Utrecht aansluit op uw manier van opvoeden. Daarom stemmen we altijd alles met u af.

Neem contact met ons op!

Wilt u ons kinderdagverblijf in Utrecht bekijken? Bent u nieuwsgierig naar Het Kevertje? Schrijf u direct in of kom eerst bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door te bellen naar 030 233 28 23. Wij helpen u graag verder.

Kinderdagverblijf Utrecht

Neem contact op

Wat doet Het Kevertje voor de ontwikkeling van mijn kind?

De overheid verplicht dagverblijven en peuterspeelzalen om een kind volg- en stimuleringsplan op te stellen. Het Kevertje heeft gekozen voor Pravoo kindvolgsysteem voor 0-4 jarigen. Daarmee werken we volgens een plan dat oog heeft voor de ontwikkeling van kinderen, samenwerking met het onderwijs, sociale vaardigheden en persoonlijke ontwikkelingssnelheid van uw kind.

Wie verzorgt de opvang van de kinderen?

Het Kevertje werkt met vast personeel, om zo continuïteit te kunnen waarborgen. Onze kinderopvang werkt dus niet met oproep- of invalkrachten. Bij het team is altijd een pedagogische medewerker aanwezig. Zo kunnen we altijd volledige opvang en verzorging aanbieden.

Worden de kinderen in groepen opgedeeld?

De kinderen worden bij Het Kevertje opgesplitst in twee groepen. De babygroep is voor kinderen van 10 weken tot 2 jaar oud en de peutergroep is voor kinderen van 2 jaar tot 4 jaar oud. Hierdoor kunnen uw kinderen altijd met leeftijdsgenootjes samenspelen.

Waarom moet ik voor Het Kevertje kiezen?

Het Kevertje is een kleinschalige kinderopvang en peuterspeelzaal , dat de volledige opvang en verzorging van uw kind kan verzorgen. Met goed opgeleid personeel en een goede beveiliging is uw kind bij ons in goede handen. Daarnaast zijn we ook flexibel en kunt u indien gewenst altijd extra dagen afnemen. Wij zijn aangesloten bij BOINK en zorgen altijd voor een persoonlijke benadering.