KDV in Lunetten gezocht?

Contact opnemen

Zoekt u een betrouwbare KDV in Lunetten? Een plek waar u uw zoon of dochter heen kunt brengen terwijl u aan het werk bent bijvoorbeeld. Het is begrijpelijk dat u uw kind bij een KDV wil hebben waar u een fijn gevoel bij heeft. Een plek waar uw zoon of dochter zich thuis voelt en helemaal zichzelf kan zijn. Een KDV in Lunetten is perfect voor werkende ouders. Kinderdagverblijf Het Kevertje bestaat sinds 1989 en heeft erg veel ervaring. Zo hebben we twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. In de babygroep zitten kinderen van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep zijn de peuters 2 tot 4 jaar. Het Kevertje ligt erg centraal gelegen, dus als u een KDV nabij Lunetten zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over ons kinderdagverblijf in Lunetten? Of zou u graag een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan gerus contact met ons op, wij geven u graag een rondleiding! Het Kevertje is telefonisch bereikbaar via 030 233 28 23 en per e-mail.

KDV in Lunetten voor uw zoon of dochter?

Doordat kinderdagverblijf Het Kevertje kleinschalig is en blijft, zijn er altijd korte communicatielijnen tussen ons en de ouders. De communicatie verloopt soepel en we kennen elkaar goed. We vinden het cruciaal dat er altijd een fijne omgang met elkaar is! Beide groepen hebben bij ons een eigen slaap- en groepsruimte. De kinderen kunnen daarnaast ook heerlijk buitenspelen in onze buitenruimte. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Deskundigheid en continu├»teit van personeel;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk.

Een baby en een peutergroep

Bij Kinderdagverblijf Het Kevertje in Lunetten worden de kinderen opgedeeld in twee groepen, waarbij de kinderen samen met andere leeftijdsgenootjes terecht komen. Wij hebben twee groepen, de babygroep (met kinderen van 10 weken tot 2 jaar oud) en de peutergroep (met kinderen van 2 tot 4 jaar oud).

Babygroep

Deze groep bestaat uit 9 kinderen en wordt begeleid door 2 ervaren en gediplomeerde pedagogische medewerkers. Door de groep klein te houden en leeftijdsgenootjes bij elkaar te stoppen kunnen we hen een rustige omgeving bieden. Ook geeft dit de medewerkers meer gelegenheid tot een persoonlijke en betrokken benadering. Bij de babygroep wordt gezorgd dat het ritme goed aansluit op dat van het kind. Dit gebeurt in onderling overleg met de ouders. Ook wensen op het gebied van voeding zijn bespreekbaar.

Peutergroep

Net als de babygroep bevat ook de peutergroep maximaal 9 kinderen, die onder begeleiding staan van 2 gediplomeerde pedagogische werkers. Wij vinden het belangijk dat de peuters de ruimte hebben om zelfstandig te bewegen. Daarom hebben wij een podium laten maken met een ruimte die is aangepast aan de peuters. Hier kunnen ze zelf opstappen om vervolgens op een stoel aan tafel te gaan zitten. De peutergroep heeft een vaste dagindeling, met diverse activiteiten waar de kinderen bij betrokken kunnen worden.

Betrouwbaar kinderdagverblijf in Lunetten

Bij kinderdagverblijf Het Kevertje kunt u erop rekenen dat we uw kind de juiste opvang bieden. Dit is dan ook ons doel. Daar kunt u zeker van zijn. Regelmatig hebben we overleg met alle ouders, zodat we alles met elkaar kunnen bespreken. De medewerkers van Het Kevertje zijn vast in dienst en werken allemaal minimaal drie dagen per week. Dit biedt stabiliteit voor ons, maar ook voor u en uw kind. Bij ons KDV in Lunetten is er altijd leiding van een deskundig pedagoog. We hanteren een professionele werkwijze en er wordt altijd rekening gehouden met uw manier van opvoeden. Hierdoor past het perfect bij elkaar.

Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Wilt u ons KDV in Lunetten bekijken, of benieuwd naar de tarieven? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan! Het is ook mogelijk om uw kind direct in te schrijven. Het is maar net wat u wilt. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door even te bellen naar 030 233 28 23. Wij helpen u graag!

Neem contact op