Kinderdagverblijf Kanaleneiland

Contact opnemen

Zoekt u een kinderdagverblijf in Kanaleneiland? Wij snappen als geen ander dat u een fijne plek wilt voor uw zoon of dochter. Daarbij wilt u dat uw kind een fijn thuisgevoel heeft en vooral zichzelf kan zijn. Een kinderdagverblijf in Kanaleneiland is ideaal voor werkende ouders. Kinderdagverblijf Het Kevertje bestaat sinds 1989 en heeft twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. In de babygroep varieert de leeftijd van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep is de leeftijd 2 tot 4 jaar. Het Kevertje ligt erg centraal, dus als u een kinderdagverblijf nabij Kanaleneiland zoekt bent u aan het juiste adres bij ons.

Kinderdagverblijf in Kanaleneiland voor uw kind?

Het Kevertje is bewust kleinschalig en zal dit ook blijven. Op deze manier kennen alle ouders en kinderen de medewerkers goed, en uiteraard ook andersom. Er heerst een fijne sfeer, waardoor iedereen zich bij ons thuis voelt. De communicatielijnen zijn daarnaast kort, want dit vinden we belangrijk. Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. En, buitenspelen? Ook dat is mogelijk bij ons. De peuters kunnen fijn spelen in onze heerlijke buitenruimte. Bij ons kunt u vertrouwen op:

  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Deskundigheid en continu├»teit van personeel;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk.

Betrouwbaar kinderdagverblijf in Kanaleneiland

Het is wel zo prettig dat u erop kan vertrouwen dat er goed voor uw kind wordt gezorgd wanneer u aan het werk bent. Het is ons doel om uw kind kwalitatief hoogstaande opvang te bieden in ons kinderdagverblijf in Kanaleneiland. Om ons doel te behalen hebben we vaak overleg met alle ouders. Wat ook meehelpt is dat we werken met vast personeel, die minimaal 3 dagen per week werken. Bij Het Kevertje hebben we altijd de deskundige leiding van een pedagoog. Daarnaast willen we dat onze kinderopvang goed aansluit op uw manier van opvoeden. Daarom stemmen we altijd alles met u af.

Neem contact met ons op!

Wilt u ons kinderdagverblijf in Kanaleneiland bekijken? Bent u nieuwsgierig naar ons en naar Het Kevertje? U kunt zich meteen inschrijven of u kunt eerst bij ons langskomen voor een kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door even te bellen naar 030 233 28 23. Wij helpen u graag.

Neem contact op