KDV in Lunetten?

Contact opnemen

Zoekt u een betrouwbare KDV in Lunetten? Een plek waar u uw zoon of dochter heen kunt brengen terwijl u aan het werk bent bijvoorbeeld. Het is begrijpelijk dat u uw kind bij een KDV wil hebben waar u een fijn gevoel bij heeft. Een plek waar uw zoon of dochter zich thuis voelt en helemaal zichzelf kan zijn. Een KDV in Lunetten is perfect voor werkende ouders. Kinderdagverblijf Het Kevertje bestaat sinds 1989 en heeft erg veel ervaring. Zo hebben we twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. In de babygroep zitten kinderen van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep zijn de peuters 2 tot 4 jaar. Het Kevertje ligt erg centraal gelegen, dus als u een KDV nabij Lunetten zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

KDV in Lunetten voor uw zoon of dochter?

Doordat kinderdagverblijf Het Kevertje kleinschalig is en blijft, zijn er altijd korte communicatielijnen tussen ons en de ouders. De communicatie verloopt soepel en we kennen elkaar goed. We vinden het cruciaal dat er altijd een fijne omgang met elkaar is! Beide groepen hebben bij ons een eigen slaap- en groepsruimte. De kinderen kunnen daarnaast ook heerlijk buitenspelen in onze buitenruimte. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Deskundigheid en continu├»teit van personeel;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk.

Betrouwbaar KDV in Lunetten

Bij kinderdagverblijf Het Kevertje kunt u erop rekenen dat we uw kind de juiste opvang bieden. Dit is dan ook ons doel. Daar kunt u zeker van zijn. Regelmatig hebben we overleg met alle ouders, zodat we alles met elkaar kunnen bespreken. De medewerkers van Het Kevertje zijn vast in dienst en werken allemaal minimaal drie dagen per week. Dit biedt stabiliteit voor ons, maar ook voor u en uw kind. Bij ons KDV in Lunetten is er altijd leiding van een deskundig pedagoog. We hanteren een professionele werkwijze en er wordt altijd rekening gehouden met uw manier van opvoeden. Hierdoor past het perfect bij elkaar.

Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Wilt u ons KDV in Lunetten bekijken? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan! Het is ook mogelijk om uw kind direct in te schrijven. Het is maar net wat u wilt. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door even te bellen naar 030 233 28 23. Wij helpen u graag!

Neem contact op