Flexibele kinderopvang Utrecht

Wilt u een flexibele kinderopvang in Utrecht? Wisselt het bijvoorbeeld wekelijks hoeveel uren u uw kind naar een opvang moet brengen? Geen probleem bij Het Kevertje. Het is altijd mogelijk om extra dagen af te nemen. Daarnaast weten wij als geen ander dat het belangrijk is een fijne en veilige plek te hebben voor uw kind. Een plek waar uw kind zich altijd thuis voelt. Het Kevertje bestaat al sinds 1989 en heeft veel ervaring. Zo hebben we twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. De leeftijd in de babygroep loopt van 10 weken tot 2 jaar. In de peutergroep van 2 tot 4 jaar. Het Kevertje is centraal gelegen, dus als u een flexibele kinderopvang in Utrecht zoekt bent u aan het juiste adres bij ons.

Flexibele kinderopvang in Utrecht voor uw kind?

Het Kevertje is kleinschalig en daar kiezen we bewust voor. Op deze manier kennen we namelijk alle ouders en de kinderen. Andersom natuurlijk ook! Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. Daarnaast is het ook altijd mogelijk voor de kinderen om buiten te spelen. Wel zo fijn! Bij ons kunt u rekenen op:

  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Deskundigheid en continuïteit van personeel;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind.

Betrouwbare en flexibele kinderopvang in Utrecht

Een betrouwbare en flexibele kinderopvang in Utrecht is wel zo fijn. U kunt op ons vertrouwen en u kunt ook aangeven wat u belangrijk vindt. Zo letten wij altijd goed op uw manier van opvoeden en passen daar onze leiding op aan. Ons personeel werkt minimaal drie dagen in de week en we werken altijd met vast personeel. U weet dus altijd wie er aan het werk zijn en kent ons. Bij Het Kevertje is er altijd deskundige leiding van een pedagoog.

Neem contact met ons op!

Wilt u een flexibele kinderopvang in Utrecht? Kies voor Het Kevertje! Het is ook mogelijk om eerst een kennismakingsgesprek in te plannen met ons. Neem contact met ons op door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door te bellen naar 030 233 28 23. Wij helpen u graag verder.

Inschrijven Bel ons voor meer informatie

Stel hieronder je vraag!