Flexibele kinderopvang Utrecht

Flexibele kinderopvang in Utrecht

Wilt u een betrouwbare kinderopvang in Utrecht? Geen probleem! Bij Het Kevertje kinderdagverblijf zit u goed. Bij ons is het altijd mogelijk om extra dagen af te nemen, waardoor uw kind op wisselende dagen bij ons terecht kan. Onze tarieven zijn inclusief, voeding, luiers, verjaardagscadeautjes en sinterklaas cadeaus. Wij proberen u zoveel mogelijk te ontlasten en een veilige omgeving voor uw kind te creëren.

Wilt u meer informatie over onze betrouwbare kinderopvang? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Of schrijf uw kind direct in via de onderstaande button

DSC_0736

“Onze begeleiders hebben een pedagogische achtergrond”

Waarom u kiest voor een betrouwbare kinderopvang in Utrecht

Het Kevertje is een kleinschalig kinderdagverblijf en daar kiezen wij bewust voor. Op deze manier kennen we namelijk alle ouders en kinderen. Andersom natuurlijk ook! Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. Daarnaast kunnen de kinderen in onze kinderopvang fijn buiten spelen. Hier kunnen ze al hun energie in kwijt. Wat u verder van ons kan verwachten:

  • Persoonlijk contact tussen ouders, begeleiders en kinderen vinden wij erg belangrijk;
  • Onze kinderdagopvang heft begeleiders met een pedagogisch achtergrond;
  • Alle kosten zijn incl. luiers, eten, etc.
  • Wij werken niet met oproep- of invalkrachten;
  • Elke begeleider heeft een EHBO diploma;
  • Beveiliging speelt bij ons een grote rol. Er zijn vingerscans en meerdere camera’s aanwezig;
  • Continuïteit wordt bij ons gewaarborgd;
  • Wij zijn aangesloten bij BOINK (Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang & Peuterspeelzalen

“Persoonlijk contact tussen uw kind en pedagoog is van groot belang”

Een veilige, kleinschalige kinderopvang

Onze betrouwbare kinderopvang in Utrecht is kleinschalig en zeer professioneel. Uw kind zal op deze manier een zo prettig mogelijke start maken in zijn of haar leven. Dat begint al op een hele jonge leeftijd. Het kiezen van een juiste kinderopvang is dan ook erg belangrijk. Van peuteropvang tot kleuteropvang, elk kind kan bij ons terecht. Uw kind kan naar onze babygroep of peuterspeelzaal. Het is belangrijk dat u zich goed voelt bij de kinderopvang van uw kind. Dat goede gevoel proberen wij u op verschillende manieren te geven. Allereerst bieden wij uw kind de hoogste kwaliteit van opvang. Persoonlijk contact tussen uw kind en de pedagoog speelt hier een belangrijke rol in. Verder is veiligheid voor ons de key in het kinderdagverblijf. Zo hebben we in elke slaap- en groepsruimte voorzien van camera’s en diverse nooduitgangen.

DSC_0757
DSC_0731

Spelen met leeftijdsgenootjes

In ons kinderdagverblijf kunnen de kinderen spelen met andere leeftijdsgenootjes. Ze leren samen spelen, delen en leren ze van elkaar. Onze groepsruimte is speciaal voor peuters veilig ingericht. Er zijn voldoende ramen, waardoor er veel lichtinval is. De kinderen mogen ons helpen met de dagelijkse dingen, zoals: de was opvouwen of de vaat afdrogen.

Ieder kind heeft zijn eigen mentor

Alle kinderen in onze kinderopvang hebben een mentor toegewezen gekregen. Een mentor is een pedagogische medewerkers die een aantal kinderen onder zijn of haar hoede heeft. Sociale ontwikkeling, motorische ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling en de emotionele ontwikkeling, spelen hier een grote rol in. Samen met de ouders zullen ontwikkelingsdoelen worden opgesteld. Op deze manier kunnen we ontwikkelingsproblemen of belemmeringen op tijd gesignaleerd worden.

De kinderopvang die naar uw wensen luistert

Het kevertje is dé betrouwbare kinderopvang in Utrecht die naar uw wensen luistert. Ouders brengen en halen hun kind op. De korte overdracht die hier plaatsvindt is van groot belang. Uw kind kan bijvoorbeeld een onrustige nacht hebben gehad of iets indrukwekkends meegemaakt hebben. Voor serieuze zaken kunt u beter contact opnemen met de mentor van het kind.

Aanmelden bij onze kinderopvang in Utrecht

Wilt u uw kind aanmelden voor dé onze betrouwbare kinderopvang in Utrecht? U kunt vandaag al uw kind inschrijven. Vul het formulier in met de informatie over uw kind. U kunt ervoor kiezen om een rondleiding in te plannen. Of als u extra informatie wilt via de mail, kunt u dit ook aangeven. Tot snel bij het flexibele kinderdagopvang Het Kevertje in Utrecht.

Wat doet Het Kevertje voor de ontwikkeling van mijn kind?

De overheid verplicht dagverblijven en peuterspeelzalen om een kind volg- en stimuleringsplan op te stellen. Het Kevertje heeft gekozen voor Pravoo kindvolgsysteem voor 0-4 jarigen. Daarmee werken we volgens een plan dat oog heeft voor de ontwikkeling van kinderen, samenwerking met het onderwijs, sociale vaardigheden en persoonlijke ontwikkelingssnelheid van uw kind.

Wie verzorgt de opvang van de kinderen?

Het Kevertje werkt met vast personeel, om zo continuïteit te kunnen waarborgen. Onze kinderopvang werkt dus niet met oproep- of invalkrachten. Bij het team is altijd een pedagogische medewerker aanwezig. Zo kunnen we altijd volledige opvang en verzorging aanbieden.

Worden de kinderen in groepen opgedeeld?

De kinderen worden bij Het Kevertje opgesplitst in twee groepen. De babygroep is voor kinderen van 10 weken tot 2 jaar oud en de peutergroep is voor kinderen van 2 jaar tot 4 jaar oud. Hierdoor kunnen uw kinderen altijd met leeftijdsgenootjes samenspelen.

Waarom moet ik voor Het Kevertje kiezen?

Het Kevertje is een kleinschalige kinderopvang en peuterspeelzaal , dat de volledige opvang en verzorging van uw kind kan verzorgen. Met goed opgeleid personeel en een goede beveiliging is uw kind bij ons in goede handen. Daarnaast zijn we ook flexibel en kunt u indien gewenst altijd extra dagen afnemen. Wij zijn aangesloten bij BOINK en zorgen altijd voor een persoonlijke benadering.