Baby opvang

Contact opnemen

Bent u op zoek naar baby opvang voor uw zoon of dochter? We begrijpen als geen ander dat het soms best lastig kan zijn om uw kind naar een ander te brengen. U wilt tenslotte een fijne plek voor uw kind, waar ze zich prettig voelen. Voor baby opvang bent u aan het juiste adres bij ons, Het Kevertje. We bestaan al sinds 1989 en hebben veel ervaring. Bij Het Kevertje zijn twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. In de babygroep varieert de leeftijd van 10 weken tot 2 jaar. Wellicht perfect voor uw baby. De peutergroep loopt van 2 tot 4 jaar.

Baby opvang voor uw kind?

Een baby opvang met persoonlijke zorg en aandacht? Bij Het Kevertje bent u daarvan verzekerd. Wij zijn namelijk kleinschalig en zullen dit ook altijd blijven. Hierdoor kennen we u en uw kind goed en andersom ook: u leert al snel alle medewerkers kennen. We werken dan ook altijd met vast personeel, die minimaal drie dagen per week werkzaam zijn. Stabiliteit en vastigheid is cruciaal. Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. En, buitenspelen? Ook dat kan. De peuters kunnen heerlijk spelen in onze fijne buitenruimte. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Een vertrouwde omgeving voor uw kind;
  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Deskundigheid en continu├»teit van personeel;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk.

Betrouwbare baby opvang

Wanneer u na de geboorte van uw kind weer aan het werk moet, is het wel zo fijn om te weten dat uw kind bij de juiste baby opvang is. Het is ons doel om uw kind kwalitatief hoogstaande opvang te bieden in ons kinderdagverblijf. We overleggen veel met u en houden altijd contact. Daarnaast kijken we ook altijd naar uw manier van opvoeden en passen ons daaropaan. We werken onder leiding van een deskundig pedagoog, dus u kunt altijd vertrouwen op onze expertise.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u een fijne baby opvang voor uw kind en bent u nieuwsgierig naar Het Kevertje? Het is mogelijk om uw kind direct in te schrijven, maar u kunt ook eerst bij ons langskomen voor een kennismakingsgesprek. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door te bellen naar 030 233 28 23. Wij helpen u graag verder.